Eto, znaci desilo to se, realno je da se desi.somi-car napisao:Ironija, bas je nama crkla pumpa na Tasosu 2011-te. Isli kod nekog mehanicara u Limenariji (koga sam posetio i sledece godine onako iz fazona) E sad, covek je 2, 3 puta dolazio do nas kada bi ga pozvali bilo gde na ostrvu ali je zamenu pumpe naplatio 250 eur (sa novom pumpom), da bi kasnije proverili i ovde nasli pumpu za 50 eur.Ogi napisao:Dobro, dobro, sve ste vi u pravu u teoriji ali ja sam takav tip da uvek sumnjam i imam nesigurnost. Samo zelim da se obezbedim za ne daj Boze, nemam vise poverenja toliko u ovaj auto. Dzaba mi sto cu pozitivno da razmisljam ako mi na primer crkne pumpa za gorivo na letovanju. Tako da mislim da samo pokusavam da budem sto odgovorniji prema porodici.
Ali tamo i nema bas mnogo izbora. Znam samo da sam sledece godine snimio neki Bosch servis u nekom malom mestu od Limenarije do Limenasa....

A koliko si potrosio na slep, telefon, ko zna.. nego nisu mi jasne cene, ne uklapaju mi se Grci u lopove pa ne znam da li su to cene kod njih ili prosto vole da se izivljavaju na turistima u nevolji.