Letnje gume
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Letnje gume
I dalje mi nije jasan prelazak sa premium gume na low cost gumu 

Brzine idu u H-a !!!

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
+1Delija napisao:Sta tu ima da bude lepo ili ruzno kod sare?
Koja vam je npr. ruzna

Ovo zvuči interesantno. Jel imaš neka iskustva iz prve ruke kako se ponašaju na kolima?ivancho napisao:Zamenio je dosadasnji Goodyearov brend Debica. Od ove godine je krenuo sa plasmanom na trziste i jako lepo izgleda guma. Em na oko , em pod rukom. Cenovno je pozicioniran kao Tigar, ali je daleko bolji od njega.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Ova Tigar je katastrofa. Ne postoji ni nalik njoj među premium proizvodima.
TT
TT
Kažu da je skandal po kiši i da ne traje, tj. ko prelazi puno, nije čak ni jeftina. Na suvom je sasvim dobra.
Čudna guma. Naslednik je gume koja je po svim parametrima bila fail (Prima). Davnih dana sam uzimao za Stildžu Hitris, koji je mnogo bolja guma bio za iste pare. Tada je Tigar bio 3-4x jeftiniji od premiuma, što danas nije slučaj.
Tapatalk
Čudna guma. Naslednik je gume koja je po svim parametrima bila fail (Prima). Davnih dana sam uzimao za Stildžu Hitris, koji je mnogo bolja guma bio za iste pare. Tada je Tigar bio 3-4x jeftiniji od premiuma, što danas nije slučaj.
Tapatalk
Ja taj Tigar ne bih koristio ni da pravim stalak za suncobran betoniranjem gume.
Drugar kocio po kisi sa njima za 1. maj , evo sad je 9. farba branik zbog kocenja sa nekom mizernom brzinom.
Drugar kocio po kisi sa njima za 1. maj , evo sad je 9. farba branik zbog kocenja sa nekom mizernom brzinom.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja imam Hitris na astri, i sva sreca pa je blizu zamene. Dunlop koje sam dobio su bile gume stvarno ali tad bejah mladjan neandertalac pa sam ih przio za sve pare. Uzecu Continental za sledece 99%.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Ja sam sad stavio na Passatb5.5 Tigar, i non stop razmisljam kome da ih prodam. MNOGO je bucna guma, ona bruji kao da je lezaj otisao, na oko 75km/h stvara veliku buku, bruji ceo auto bukvalno i na 80 kmh nestane to brujanje, ali je i dalje bucna, jako me nervira. Nikad je ne bih stavio pored Save, ali dobio sam sve 4 besplatno nove... Sto se tice držanja puta, dobre su, po kisi nisam jurio sa njima, pa ne mogu da komentarisem, ali nemoj neko da se zajebe da ih uzme..
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7047D уз помоћ Тапатока
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7047D уз помоћ Тапатока
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
I to i sto pocne da brunda posle par hiljada. Guma za auto koji planiras da prodas pa da su kao nove gume i da te posluze mesec dva.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ja sa Dunlopom prošlog utorka, po najvećoj kiši, sa 120-130 km/h bio "najbrži" na auto-putu.
Uopšte nema onog lelujanja prilikom prolaska kroz kolotrage koji su ispunjeni vodom (za razliku od Wintere, gde pri istim uslovima nema šanse da bih prešao 100 km/h)!!!
Uopšte nema onog lelujanja prilikom prolaska kroz kolotrage koji su ispunjeni vodom (za razliku od Wintere, gde pri istim uslovima nema šanse da bih prešao 100 km/h)!!!

A bas sam hteo da pitam u vezi Starfire guma, malopre bas videh da su na akciji valjda, u Tempu oko 3200 din 15". Po vasim iskustvima deluje kao dobar izbor?
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Uzgred koje gume biste mi preporucili 14", da nisu nesto preterano skupe, a da je solidan kvalitet, ne prelazi se velika kilometraza tokom godine. Za Punta 2.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Fulda se ovde dobro kotira, e sada ne znam koliko košta u tvojoj dimenziji. Piši Dag-u 81 za detaljene informacije oko cena...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja vozim Savu na 15" i duplo jačem autu od Punta. Za sada nemam primedbi.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Dag, Ivancho jel imate mozda iskustva sta od 17" moze da ide na Fiat Bravo II Sport. Znam da je fabricka dimenzija 225/45/17, ali me zanima dal bi moglo 225/50 da stane ?
Druga alternativa je 215/50, prema online kalkulatorima ova moze
Ići će na felne 7J
Druga alternativa je 215/50, prema online kalkulatorima ova moze
Ići će na felne 7J