Hot hatch
Re: Hot hatch
Ne znam da li je baš ovaj krug sa snimka brzi krug ili kao i ostali naprave desetak krugova pa najbolje vreme okače, ali samo onaj drift u brzom krugu sa m2 mu je skinuo bar pola sekunde jer ga je totalno ukopao. Po reakciji auta bih rekao i da je esp bio upaljen na neko blaže podešavanje jer je veštački ukopao auto.
Na snimku je to na 6:18 a i u par krivina na brzom krugu je bio čudan zvuk, kao da esp radi.
Focus je svakako brutalan auto i ne bi me čudilo da je podjednako brz, pre i mislim da je bilo više brzih krugova pa su uzeli jedan najbolji a da je ovaj snimak kasnije miksovan i da je realna situacija sa vremenima.
Na snimku je to na 6:18 a i u par krivina na brzom krugu je bio čudan zvuk, kao da esp radi.
Focus je svakako brutalan auto i ne bi me čudilo da je podjednako brz, pre i mislim da je bilo više brzih krugova pa su uzeli jedan najbolji a da je ovaj snimak kasnije miksovan i da je realna situacija sa vremenima.
Koja je cena uopšte tog fokusa?
Sent from my D5503 using Tapatalk
Gornja prihvatljiva da bi bio dobra kupovina. Mada mislim da he auto stvarno odličan, ali odlična je i fijesta pa je bagatela u klasi...
Fiesta i nema u cenovniku kod nas, bar je ja nisam nasao?
Napravili su HH koji ide ispod 5s do 100, sa manuelnim menjačem, očigledno dobar za vožnju. Tu ekskluzivu žele da naplate.dragan napisao:Gornja prihvatljiva da bi bio dobra kupovina. Mada mislim da he auto stvarno odličan, ali odlična je i fijesta pa je bagatela u klasi...
Ja lično ne bih ni u ludilu dao te pare za Fokusa ali ićiće to solidno.
Za 38k eura ne vidim sta bolje od Focusa moze da se uzme.
Focus je tacno ono sto ja trazim od HH-a, zabavu u voznji.
Focus je tacno ono sto ja trazim od HH-a, zabavu u voznji.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Imaš ST za manje love. I on je zabavan 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne znam šta se dešava sa Civic Type R, domaća Honda ga je pominjala svako malo na fejsu a nema ga u cenovniku. Ako sam dobro iskopao u Austriji košta 38k.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Dileri su molili da je uvezu i da je imaju za sajam, ali ovi u Delti ko pali s Marsa i no stop spominju kao opravdanje neku sumanutu cenu za nju (valjda 42000 koliko sma čuo) i kao ne isplati im se
... a prodali bi sajamski primerak odmah, a i pored toga barem još jedan komad za početak...

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
kome smeta jaka Honda
jednom sam razgovarao sa nekim tamo ko je u priči oko uvoza modela i odmah sam shvatio da oni dalje od krompira ne bi ništa trebalo da prodaju.

jednom sam razgovarao sa nekim tamo ko je u priči oko uvoza modela i odmah sam shvatio da oni dalje od krompira ne bi ništa trebalo da prodaju.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Video sam od onda u Turskoj jos dva puta hondu civic type r i uvek me odusevio, ali pored focusa je ne bih razmatrao.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
to je zato što nisi fanboy
zapravo, ne znam da postoji neki fanboj forda na našem forumu?
zapravo, ne znam da postoji neki fanboj forda na našem forumu?

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel to uopste postoji? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ima starijih ljudi koji vole forda.
Ji4, ne znam jesi dobro razumeo, mislim da je ford u svemu bolji i da bih uzeo njega, tako da ne znam zašto moram da budem ford fanboj kad bih svakako uzeo fokusa?
Ji4, ne znam jesi dobro razumeo, mislim da je ford u svemu bolji i da bih uzeo njega, tako da ne znam zašto moram da budem ford fanboj kad bih svakako uzeo fokusa?