Grčka
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Grčka
Pomaže u smislu da ti jedan telefonski poziv njima obezbedi i pošalje odmah šlep službu, a lakše se sigurno sa našima sporazumeti nego sa Grcima, pogotovo ako se zatekneš u nekoj nedođiji. Osim toga, čak i najkraći šlep prevoz tamo će te koštati bar 5 puta više nego što košta ta njihova zlatna kratica, tako da vredi itekako.
TT
TT
A i inače ams ume da klepi što se tiče šlepanja,kad sam ono imao udes platio sam 3500din da ga prebace 3 ćoška dalje. Ostali su tad radili šlep u lokalu za 1000-1200din. Ali svakako dobro je imati tu karticu najviše zbog inostranstva ,kad mi stao Clio prošle god.u CG odmah posle toga sam je izvadio.
t
t
Interesantno kako ti trajekti u WA imaju otvor a voze se u takvim vremenskim uslovima, gorim nego ovi na Tasosu. Ja sam imao bas neprijatno iskustvo a put je trajao samo 6 min, slican dan kao ovaj https://www.youtube.com/watch?v=1-PCmUbv6GM a mogu da zamislim kako je kad se ovako vozis sat ili vise.marketman napisao:Od 2:30![]()
https://www.youtube.com/watch?v=fXNni1mcA1U
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Može mali savet i vaše mišljenje....
Krajem jula ili početkom avgusta vodim porodicu na more (supruga i cerkica koja ce tada imati godinu dana). Pre dve godine išli smo na Zakintos pa nam je sada u planu Lefkada ili Krf. Taj deo Grčke nismo dovoljno obišli...
Vaš savet i mišljenje: Lefkada ili Krf ?
Krajem jula ili početkom avgusta vodim porodicu na more (supruga i cerkica koja ce tada imati godinu dana). Pre dve godine išli smo na Zakintos pa nam je sada u planu Lefkada ili Krf. Taj deo Grčke nismo dovoljno obišli...
Vaš savet i mišljenje: Lefkada ili Krf ?
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Bebac odlicno podnosi put pa cemo ipak kolima. I onako cesto putuje 
Hotel naravno sto bolji.
Vise me zanima sadrzaj ostrva jednog i drugog. U sustini sa njom bi nam vise odgovarale mirnije plaze i mesta pa gde ih je lakse naci, na Krfu ili Lefkadi?

Hotel naravno sto bolji.
Vise me zanima sadrzaj ostrva jednog i drugog. U sustini sa njom bi nam vise odgovarale mirnije plaze i mesta pa gde ih je lakse naci, na Krfu ili Lefkadi?