Milos napisao:Floyd uzima R32,Nidza uzima BMW,Lester uzeo titulu,a tek smo u prvoj polovini godine.Jos da se Laki vrati na Apple i moze da pocne smak sveta.
Laki nikada nije bio na Apple-u
Ne kontam ni ovo sa Floydom i R32.
Ma setio se sta je pisao u ovoj godini a ti si imao Apple Cinema display,ja se secam toga sa Bencha
Floyd napisao:Odličan je V R32. Ima ga jedan komšija (čiča star 60 godina). Kupio ga je novog i trenutno je na oko 70k...stalno u garaži. Rekao sam mu da sam mušterija ako ga prodaje. Možda ne ja ali naćiće se neko
Pa vece su sanse da ce Floyd uzeti R32 nego Nidza BMW.Ali cuda su moguca
Floyd napisao:I da Heroj i Miloš postanu vegani
Upravo
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Jes vala razmišljam o tom Golfu. Šteta bi bilo da ode za siću garaži a glupo mi je i da zarađujem (mada bi bila solidna zarada) na taj način... pa da ga odmah bacim i oglase.
Kad mi je pričao koliko mu nudi garaža, predložio sam mu da mi ga prepusti za istu lovu (mada bih ga i čistio 1000) jer su takvi primerci dosta skuplji.
Ovde su dileri neviđene secikese.
Laki021 napisao:Floyd, o kakvom R32 je rec, nisam upucen
2007. MK5 R32 sa manuelnim menjačem, prešao 70-80k km. Što bi rekli u Srbiji "bukvalno nov"