Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Re: Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Kako vam se čini ovaj accord, ne vezano za DW?
Kako ovaj motor podnosi plin, automatik...?
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... utive_aut/
Kako ovaj motor podnosi plin, automatik...?
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... utive_aut/
Motor je generalno odličan. Rasterećen zbog kubikaže, nigde se ne kaže da ne podnosi plin (ima i jedan na oglasima sa plinom i ovim motorom). Jedina mana (u Srbiji) mu je kubikaža jer mu je registracija cca 65k, pa kome to ne smeta onda super. Ovo je u suštini odlična kupovina, kupljen kod nas, servisna knjiga, kilometraža tu i tamo, sigurno je manja od uvoznih.
Имам једно потпитање...
taj automatik je los i spor, inace je auto sasvim dobar...
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
+1 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Bas valaXepoj87 napisao:Juce svima smetao Bmw 1 sa 46.000km,a sada super Audi A4 sa 160.000km...

Uostalom, kako sam razumeo DW ni ne zeli nista vece od C segmenta a za ove pare ima NOV Civic ili i30

Ili jos bolje neki 118d ali samo premium selection iz Nemacke.
Nije los samo je spor...dragan napisao:taj automatik je los i spor, inace je auto sasvim dobar...
Poslednja izmena od Floyd u 11 Jul 2012, 00:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Auto je bespoentan,placas registraciju,trosi kao ala,a spor zbog loseg automatika.
Inace,auto kao auto,sta reci,Honda je to,sta moze da mu fali
Inace,auto kao auto,sta reci,Honda je to,sta moze da mu fali

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
pa jos koji stepen prenosa u onom automatiku...5 je malo, tj nista posebno za tu klasu i godiste...
ni u ovom novijem modelu se nije proslavio, kolega ima, kaze da je ubio taj prilicno dobar motor od 200ks...
prethodnog 2.4 sam vozio sa manuelnim 6to brzincem i siguran sam da je bolji izbor. o potencijalnim kvarovima da ne pricam...
ni u ovom novijem modelu se nije proslavio, kolega ima, kaze da je ubio taj prilicno dobar motor od 200ks...
prethodnog 2.4 sam vozio sa manuelnim 6to brzincem i siguran sam da je bolji izbor. o potencijalnim kvarovima da ne pricam...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kakvim potencijalnim kvarovima?
Oko broja brzina, pa ne znam šta fali i da ima 5, evo npr. na civicu, AT recimo manje troši na 130-150 km/h.
Ne mora nužno da bude nedostatak, ipak je to "Executive" model sa AT menjačem... ne može od toga da se očekuju bog-zna-kakve performanse.
Nešto sumnjam da DayWalker traži tako nešto...
Oko broja brzina, pa ne znam šta fali i da ima 5, evo npr. na civicu, AT recimo manje troši na 130-150 km/h.
Ne mora nužno da bude nedostatak, ipak je to "Executive" model sa AT menjačem... ne može od toga da se očekuju bog-zna-kakve performanse.
Nešto sumnjam da DayWalker traži tako nešto...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Napisah gore da nije predlog za DW, a trebala mi je informacija, čisto da ne otvaram novu temu bez potrebe 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Taj Accord je meni super, samo ga ne bih nikada uzeo sa automatikom.. Inace kao auto sam cuo da je dosta kvalitetan, u sta ne sumnjam 

Brzine idu u H-a !!!

Kupices BMW ili eventualno A3, siguran sam i ti to dobro znas, Bobo...
Tako da ne rasipamo energiju na ostalo. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pravo zbori Tex: vecina mamutskih tema na forumu se zavrsi kupovinom BMW-a, jos samo da Bax prelomi i imamo aksiom 

Ja mislim da će kupiti novu Corsu. (poznavajući čoveka čija je reč odlučujuća - biće: novo je novo, taj auto će da vozi i burazer koji sad polaže, pa je bolje manji gradski auto...)
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Realno od njega najvise zavisi, bas sam ga pre neki dan pitao nov ili polovan, kaze ne znam...
Ono sto mi je decacki san je A3... Racionalna kupovina Civic... A realna kupovina nova Corsa/Astra...
Nego nikako da udomim trenutni

Ono sto mi je decacki san je A3... Racionalna kupovina Civic... A realna kupovina nova Corsa/Astra...
Nego nikako da udomim trenutni

Brzine idu u H-a !!!

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
San ti je odlican, znaci A3?