Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od grujicd »

Imate Imgur Android aplikaciju. Dodaje nešto tipa "Send to Imgur" na svim mestima gde može da se šeruje slika. I onda samo Paste dobijenog url-a u Tatapalk.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ovo je lepo radilo do sada, to je kad je ljudima dosadno pa ne mogu da ostave ono sto radi i ne diraju.

Grujicu, da li to kompresuje sliku?
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Meni je ovako sada, samo kliknem na ikonicu pored kamere i to je to.
Slika

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Laki021 napisao:Grujicu, da li to kompresuje sliku?
Ne bi rekao, evo ovo sam skoro kačio na forum sa telefona, i koliko vidim ista je rezolucija kojom je i slikano.

Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Da, ali sta onda dobijes?
Pristup samo slikama na telefonu ili i na Google Photosu kao do sada?
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Nisam shvatio da pričaš o Google photos, mislio sam da je problem za upload lokalnih slika.

Edit:
Ne bi rekao da je vezano za Tapatalk. Probao sam sad, kad kliknem na tu Gallery slikicu u sledećem koraku me pita da li otvori Gallery, Photos, QuickPic, i onda imam izbor "Always" i "Just once". Mora da si u nekom trenutku kliknuo always za običan Gallery pa te sad ni ne pita. Vidi kako se briše izbor default aplikacije.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Dadoh fon mlađem klincu da se igra, al reko nemoj puno.. i kad je završio, kažem: telefon je prljav, operi ruke dobro sapunom. "Dobvo" ( :mrgreen: )

vratiše mi ga dobro opranog sapunom, tačnije starijeg čujem nešto pevuši u kupatilu i vraća mi telefon kaže "evo tata obrisao sam ga lepo" i nastavi da pevuši i odoše pored mene
od čega, rekoh sine, pa od vode...

a ja :o :shock: ko u crtani film da me neko ubacio :mrgreen:

srećom pa se ovaj Nexus baš brzo i lako rasklapa, stavio sam delove pored izduva od laptopa i evo sad sklopio i radi.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Poslušni klinci. :kezo:
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Pročačkao sam pre neki dan Huawei P9, super telefon. Na papiru ništa posebno, ali uživo se vidi pomak u odnosu na P8. Lepše leži u ruci, lepši mi je, brži je, poredio sam ga sa S7 edge, i čini mi se da je i od njega nešto brži, ali su tu negde. Takodje se vidi kako prst lepše klizi na P9, ali ima i do toga što je uredjaj nov. Sve u svemu, prijatno me iznenadio telefon, ali sam siguran da ga nikada neću kupiti. A razlog je što sada imam P8. Da nemam P8, baš bih se dvoumio izmedju S7 i ovog. Baš me Lakijev utisak zanima, on se nešto bio iznervirao kada je video cenu. U MTS-u mu je cena uz box bila tačno 550e, drug mi reče, a samo što se pojavio, dok je u oglasima bila 490e, koliko je sada, ne znam...ali skroz konkurentan telefon. Ne znam da li je Kirin 955 zaslužan ili softver, ali ono čudo je neverovatno brzo...čekam Android MM na mom pa da vidim...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ji 4Tze napisao:Dadoh fon mlađem klincu da se igra, al reko nemoj puno.. i kad je završio, kažem: telefon je prljav, operi ruke dobro sapunom. "Dobvo" ( :mrgreen: )

vratiše mi ga dobro opranog sapunom, tačnije starijeg čujem nešto pevuši u kupatilu i vraća mi telefon kaže "evo tata obrisao sam ga lepo" i nastavi da pevuši i odoše pored mene
od čega, rekoh sine, pa od vode...

a ja :o :shock: ko u crtani film da me neko ubacio :mrgreen:

srećom pa se ovaj Nexus baš brzo i lako rasklapa, stavio sam delove pored izduva od laptopa i evo sad sklopio i radi.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Post od Aca BG »

carov2 napisao:Pročačkao sam pre neki dan Huawei P9, super telefon. Na papiru ništa posebno, ali uživo se vidi pomak u odnosu na P8. Lepše leži u ruci, lepši mi je, brži je, poredio sam ga sa S7 edge, i čini mi se da je i od njega nešto brži, ali su tu negde. Takodje se vidi kako prst lepše klizi na P9, ali ima i do toga što je uredjaj nov. Sve u svemu, prijatno me iznenadio telefon, ali sam siguran da ga nikada neću kupiti. Slika A razlog je što sada imam P8. Da nemam P8, baš bih se dvoumio izmedju S7 i ovog. Baš me Lakijev utisak zanima, on se nešto bio iznervirao kada je video cenu. Slika U MTS-u mu je cena uz box bila tačno 550e, drug mi reče, a samo što se pojavio, dok je u oglasima bila 490e, koliko je sada, ne znam...ali skroz konkurentan telefon. Ne znam da li je Kirin 955 zaslužan ili softver, ali ono čudo je neverovatno brzo...čekam Android MM na mom pa da vidim...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Dok ne izadje P10 sadasnji ce da vrsi posao sasvim korektno :)
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Mom poznaniku je sin ubacio telefon u u vatru u kaminu, rekao mu je "tata vidi kako ja lozim vatru" :D
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Burning rom :rofl: sta sve klincima nece pasti na pamet

Sent from my LG-H440n
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

E da, bio je u ovom kućištu, možda je i to malo pomoglo.
Kao i to da je pre 10 dana crklo power dugme pa sam naučio da ga rasklopim, a prosto je.

Dobar fon, ponajbolji što sam imao do sada.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Razmišljam da uzmem S5 Neo. Poslednji old skul plastikaner :rofl:

Meni je to prednost, bez zezanje. Telefon mi ne služi da ga zagledam ili pokazujem, a rasklopivo plastično kućište ipak pomaže kod padova, koji su kod mene neizostavni. Plus može da se menja baterija i ima slot za dodatnu memoriju, obe stvari mi znače.

Zašto S5 Neo a ne S5? S5 neo je malo sporiji, ali nema poklopac za micro usb slot kao klasičan S5, koji em smara em brzo strada.

Pošto slabo pratim druge proizvođaće, da li ima neka alternativa? Sve što sam bacio pogled nema fizičko home dugme i to mi je najveći problem. Navikao sam se da tako otključavam telefon i sve drugo me smara. Možda je to samo stvar navike? Kad sam probao telefone bez toga otključavanje mi je delovalo sporije i komplikovanije, i zavisilo je od toga u kojoj ruci ga držiš.
Odgovori