Sta tu brat ima da bira nov ili polovan? Valjda je bitno sta je bolji auto, a tu je definitivno Civic u prednosti

Ne bira brat, nego onaj ko drži daljinski u kućiNexT napisao:Znaci Civic
Sta tu brat ima da bira nov ili polovan? Valjda je bitno sta je bolji auto, a tu je definitivno Civic u prednosti
ja sam veliki postovalac honde, to je valjda do sada vec jasno, ali vise drugih proizvodjaca u toj klasi nudi brze automatike sa vise stepeni prenosa. evo najnoviji primer ( doduse bas najnoviji model auta, ali koliko znam ni noviji akord nema nista bolji menjac od ovog starijeg modela ) je bmw 3 koji je kupio flojd, ima 8 stepeni prenosa...i performanse na nivou rucnih ili bolje, dok ovaj umrtvljuje auto...Ji 4Tze napisao:Kakvim potencijalnim kvarovima?
Oko broja brzina, pa ne znam šta fali i da ima 5, evo npr. na civicu, AT recimo manje troši na 130-150 km/h.
Ne mora nužno da bude nedostatak, ipak je to "Executive" model sa AT menjačem... ne može od toga da se očekuju bog-zna-kakve performanse.
Nešto sumnjam da DayWalker traži tako nešto...
BMW 118d , neces izlaziti iz njega jer ide vise nego dobro, a trosi kao upaljac. Svidece ti se i dinamika zadnje vuce koju svi vole sem mene.Day Walker napisao: Ono sto mi je decacki san je A3... Racionalna kupovina Civic... A realna kupovina nova Corsa/Astra...