Vozaci BMW-a se po pravilu bune kako svi ostali sporo vozeLaki021 napisao:A pa u CH van ne trebaju kamioni za tako nesto, ovde se obicna kola obilaze po 5 minuta
Desna traka vozi 119 a leva 121I onda se u celu pricu umesa kamera koja pojavi napred i onda ovaj u levoj pocne naglo da koci i eto ti recepta za katastrofu...
Pre par dana sam pricao sa jednim iskusnim instruktorom voznje ovde i covek mi samoinicijativno rekao kako ovde kamere prave jako mnogo udesa zbog kocenja pred njima (ili ako opali blic, onda jos jace refleksno kocis).
Jutros kada sam isao na posao, obilazi me jedan lagano i nailazimo na kameru (za koju ja znam da je tu, al on izgleda ne zna), prosao me vec i kad je primetio kameru on na kocnicu, posto ja nisam kocio (jer sam isao tacno koliko smem), samo sam prosao pored njega i obisao sam ga sa desne strane, i ebi ga u tom primeru sam i ja ni kriv ni duzan napravio ozbiljan prekrsaj...

Salu na stranu, sve je kako je Laki napisao, vecina se plasi kamera pa voze u skladu sa propisima, eventualno ~20km/h vise (to je neka granica do koje se placa samo kazna bez odlaska na sud). Zbog svega toga mi nije jasno zasto mnogi od njih i kupuju brze automobile

Inace u proseku najbrze voze stranci sa raspadnutim Golfovima, Astrama i sl.