Novi Sad
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Novi Sad
Bio danas u NS. Novi izlaz sa AP mi je prilično skratilo i ubrzao put do servisa u Veterniku. Nakon servisa kratak boravak u NS, šteta što je vreme bilo grozno.
Još jednom moj utisak da je grad, ko potez Novi Beograd -Zemun, ali na Bensedinu.
Niko da juri, da seče, da svira (osim jednom kod Futoške pijace.
) Ljudi skroz opušteni. Hvala Miši na gostoprimstvu i lepom druženju. 

Širim haos!
Koji novi izlaz? Idem kod Tria u subotu pa me zanima alternativa.
TT
TT
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kod Tria izlazis na poslednjem trecem izlazu i picis samo pravo do Bulevara Evrope, a onda Bulevarom sve do Futoske gde skreces desno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
Za sva 3 se odvajaš posle one LUK pumpe i ideš na naplatnu rampu. Za Trio valjda ideš prva petlja NS istok, eventualno drugi posle naplatne. Ovaj novi, treći ti ne igra, baca te na drugi kraj grada. Baci pogled na aGoogle Earth, lepo se vidi
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
- Delija
- Kontakt:
MM, ne zajebavaj 
Na prva dva ulaza mora da se vucara kroz grad, dok ovde zaobilazi sve i pici bukvalno samo pravo skoro do samog servisa.

Na prva dva ulaza mora da se vucara kroz grad, dok ovde zaobilazi sve i pici bukvalno samo pravo skoro do samog servisa.
Poslednja izmena od Delija u 12 Maj 2016, 22:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ranije nisu radila ta druga dva isključenja, uvek sam išao na prvo pa klaj-klaj kroz NS. Znači sada rade ponovo?
- Delija
- Kontakt:
Pa to trece iskljucenje je ovo novo sto su sad skoro otvorili - spaja autoput sa Bulevarom Evrope.
OK, hvala.
- methane.master
Ne zajebavam, nego nisam novosadista.Delija napisao:MM, ne zajebavaj

Ja bih išao prvi, pa klaj-klaj.

Sent from mTalk
Širim haos!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Obilaznica je OK. Urađena je "meko" tj. devastiraće je kamionski saobraćaj. Ali sreća što ga nema, već se još uvei sve obavlja preko Partizanske i Bulevara Vojvode Stepe na Novom naselju.
Postavlja se pitanje, zašto se već ne izmesti teretni saobraćaj sa pomenute trase? Makar se postavljali punktovi sa patrolama koje bi usmeravale i kažnjavale kamiondžije.
Tesla 6.1
Postavlja se pitanje, zašto se već ne izmesti teretni saobraćaj sa pomenute trase? Makar se postavljali punktovi sa patrolama koje bi usmeravale i kažnjavale kamiondžije.
Tesla 6.1
- Delija
- Kontakt:
Ma zezam se, bremethane.master napisao:Ne zajebavam, nego nisam novosadista.Delija napisao:MM, ne zajebavaj
Ja bih išao prvi, pa klaj-klaj.Ako je alternativa bolja, pozdravljam

Prođeš rodu i isključenje za Temerin, posle 500m otprilike imaš isključenje NS-sever.Heinz napisao:Koji novi izlaz? Idem kod Tria u subotu pa me zanima alternativa.
TT
Odatle samo pičiš pravo do Higijenskog na Futoškom putu, izbijaš na 100m od Tria.
https://www.google.rs/maps/dir/45.30675 ... m2!4m1!3e0
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Šta radite vi što niste iz Novog Sada kad treba da ostavite kola kod Tria na par dana? Taksijem na busku pa na bus? Ili idete sa dvoje kola?
Nikad još nisam ostavio neka kola na duže.
Do sada sam imao dva interventna održavanja Avensisa u JapanShopu na Smederevskom putu u BG, ali mi tamo ne odgovara da radim veliki servis. Mada, s obzirom da je Ogi pre mene u Trio...
Do sada sam imao dva interventna održavanja Avensisa u JapanShopu na Smederevskom putu u BG, ali mi tamo ne odgovara da radim veliki servis. Mada, s obzirom da je Ogi pre mene u Trio...