Škoda Superb Mk.3
Re: Škoda Superb Mk.3
100.000 primeraka za 15 meseci.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Off topic
kad vidim ove cehinje, odmah mi na pamet padnu snimci njihove produkcije.
kad vidim ove cehinje, odmah mi na pamet padnu snimci njihove produkcije.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Škodin diler u Irskoj kupcima nudi uporedni test između Superba i BMW-a serije 5
Jedan Škodin diler u Irskoj je uveren da aktuelni Superb ima sve što je potrebno da napadne BMW-ovu Seriju 5, pa je zato potencijalnim kupcima Superba ponudio da testiraju ''peticu'' (sa provokativnim natpisom na bokovima) i da ga uporede sa najvećim Škodinim modelom. U pitanju je diler Pilsen Auto, koji ovim potezom treba da pokaže visok stepen poverenja koji češki proizvođač ima u svoj top model. U svakom slučaju, razlika u ceni između ova dva modela je najmanje 18.205 evra, budući da osnovni Superb u Irskoj startuje od 26.995 evra, a BMW Serije 5 od 45.200 evra. Ipak, u ovom irskom predstavništvu veruju da Škoda sa Superbom zaista može da se takmiči sa bavarskim premium modelom. Ostaje nepoznato međutim koliko je u stvari ljudi koji imaju para za Seriju 5, a da uopšte i razmatraju da umesto toga kupe Superb...

Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Superb je odlican auto, ali ne treba preterivati 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Preambiciozni su iz Skode.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
bmw botovi odma skacu u odbranu 
skoda ftw!

skoda ftw!
A zašto je nisu poredili sa Pasatom
I on je skuplji 20% a isti k.
A ne... završna obrada kod VW-a je na mnogo višem nivou, plastika prijatnija na dodir...

A ne... završna obrada kod VW-a je na mnogo višem nivou, plastika prijatnija na dodir...
Poslednja izmena od Floyd u 13 Maj 2016, 10:38, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Delija
- Kontakt:
Bio bi ja Aston Martin "bot", al' nemam para 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Top verzija Superba protiv bazne petice, što da ne. Pobediće ga bar prostorom za kolena pozadi. Meni premijum kola imaju najviše smisla kad ih opremiš i motorizuješ kao što narodna konkurencija nema ni u ponudi. Tu je onda čista situacija i nema pitanja da li je moglo jeftinije kad za manje para sve to ni ne postoji.
To su već babe i žabe.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Realno serija 5 kao company car i nije nesto velikodnusna opremom, plus motor 18d ili 20d, da se kaze da je to bmw. Superb novi je odlican auto sa obiljem prostora.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
- Delija
- Kontakt:
Babe i zabe. Niti su u istoj klasi, niti su konkurencija jedan drugome, totalno bespredmetno je ikakvo poredjenje.
Ovo i nije marketing za ljude koji se bar malo razumeju u automobile. Ako tako površno gledamo, onda je i Dacia mnogo bolja kupovina od Škode.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ajmo momci, menjajte f30 za Logana (ima veci gepek i jeftinije doplate
).
Ja cu jednog Stepwaya u "estoril" plavoj sa turbo benzincem da ne vozim vise traktor
Edit:
Mislim da cak ni njima u Skodi ne ide mnogo u prilog ovo poredjenje sa f10, onaj ko je dosao da uzme Skodu njega ne interesuje BMW. Sa druge strane, tesko ce neko ko planira da kupi BMW kupiti Skodu jer je ustanovio da je Superb bolji auto...

Ja cu jednog Stepwaya u "estoril" plavoj sa turbo benzincem da ne vozim vise traktor

Edit:
Mislim da cak ni njima u Skodi ne ide mnogo u prilog ovo poredjenje sa f10, onaj ko je dosao da uzme Skodu njega ne interesuje BMW. Sa druge strane, tesko ce neko ko planira da kupi BMW kupiti Skodu jer je ustanovio da je Superb bolji auto...
A jos ponudili ovakav F10 sa slike za poredjenje. Da je neki klot 518 pa i da prodje