Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Seci Gezo na tanko 

Kakav 3D.
Aktivni ili pasivni?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ovo je za treću fazu VR-a, kad se dodaju i miris i ukus 

Ti ljudi se onda pojave u tvom timu, tako budzis svoju bazu, rade na razvijanju oruzija, budu ti vazdusna podrska iz helikoptera, itd...passenger napisao:Gledam Metal gear solid 5 gameplay. Šta im znače oni mali padobrani, na koje kače ljude i lansiraju ih u nebo?
Pa onda imas da spasavas zivotinje i tu takodje dobijas lovu kao humanitarni potez, a svaki covek koga pokupis ima neki jaci i slabiji skill.
Neki je jaci borac, negi inzenjer, neki medic, pa ga stavis u odredjeni tim koji radi to, a neki recimo pricaju odredjeni jezik, kao sto je ruski, pa onda dobijes mogucnost da razumes sta pricaju svi ruski vojnici, jer ti on iz baze kao prevodi.
Igra je vrhunska.
Ovo Gezino je MANA za igranje ovoga:

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja npr igram Metal Gear na PS4. 

cyka blyatXepoj87 napisao:pa onda dobijes mogucnost da razumes sta pricaju svi ruski vojnici, jer ti on iz baze kao prevodi.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pa i moji keva i cale uzmu moj auto, pa kazu kako je sranje i kako je E klasa iz 96. bolja, jer im je moj auto previse tvrd 
To jest, sve je stvar ukusa, neko voli manje da se cima dok igra, neko voli da se uzivi, neko voli izazov, neko autoaim, neko sam da nisani.
Nekome je komp povezan na TV, neko ga gleda kroz monitor, pa mu je konzola na TV-u bolja.
Neko ko je casual gamer, velika je verovatnoca da ce se vise zainteresovati za konzolu.
Sama pomisao da on treba da se privikne na nisanjenje misem i da u svakoj igri uci i podesava kontrole ce nekoga odbiti od kompa, a nekome ce taj nivo individualizacije biti ekstra.
100 ljudi, 100 cudi
Milose, ponasaj se

To jest, sve je stvar ukusa, neko voli manje da se cima dok igra, neko voli da se uzivi, neko voli izazov, neko autoaim, neko sam da nisani.
Nekome je komp povezan na TV, neko ga gleda kroz monitor, pa mu je konzola na TV-u bolja.
Neko ko je casual gamer, velika je verovatnoca da ce se vise zainteresovati za konzolu.
Sama pomisao da on treba da se privikne na nisanjenje misem i da u svakoj igri uci i podesava kontrole ce nekoga odbiti od kompa, a nekome ce taj nivo individualizacije biti ekstra.
100 ljudi, 100 cudi

Milose, ponasaj se

Moras da odigras CS:GO sa Rusima da bi razumeo ovu frazu 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Zvuči komplikovanije od Metal GS na Sony 1 koji sam ja igrao
Lansira ih negde, reko što ih ne ubi bar,a ne trošiš te padobrančiće
I šta je sa onom dobrom ženskom, skače po 25 metara i brža je od AMG-a?
Dobra grafika, nego me malo nervira što se na primer vidi silueta neprijatelja kroz zidove. Dođe mi ko neki čit. I ono obeležavanje neprijatelja i onda ih vidiš svuda posle.

I šta je sa onom dobrom ženskom, skače po 25 metara i brža je od AMG-a?
Dobra grafika, nego me malo nervira što se na primer vidi silueta neprijatelja kroz zidove. Dođe mi ko neki čit. I ono obeležavanje neprijatelja i onda ih vidiš svuda posle.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Pa dobro, ne vidis ti kroz zidove dok nemas opremu i dok ih ne tagujes, a tehnologija cuda pravi 
U sustini, ti vec sada u realnosti to mozes, a ono je ipak neki sci-fi tps zanr
Super igra, jako zanimljiva i opsirna, dodatno onda kada se pojavis u bazi, pa te oni vide, to jest prodjes pored nekoga, dizes im moral, pa rade bolje i brze
Nije nista komplikovano, lagano te uvode u fazon, nemas sve to odjednom, a grafika je jako lepa i ako je sa konzole, pa se vidi nedostatak detalja.
Milose, znam, zato i kazem da se ponasas

U sustini, ti vec sada u realnosti to mozes, a ono je ipak neki sci-fi tps zanr

Super igra, jako zanimljiva i opsirna, dodatno onda kada se pojavis u bazi, pa te oni vide, to jest prodjes pored nekoga, dizes im moral, pa rade bolje i brze

Nije nista komplikovano, lagano te uvode u fazon, nemas sve to odjednom, a grafika je jako lepa i ako je sa konzole, pa se vidi nedostatak detalja.
Milose, znam, zato i kazem da se ponasas

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
A to se budži vremenom, te mogućnosti?
Koliko sam razumeo ovog govornika koji igra, kaže da npr neprijatelji uče. Na primer, ušao u neku misiju i neprijatelji nose šlemove, jer je u prošloj misiji imao previše hedšotova ili tako nešto.
Battlefield 4 gledam sada i mnogo mi je realnije. Nema tagovanih i u onoj gužvi od detalja jedva spoznaš gde je neprijatelj da bi ga upucao.
Koliko sam razumeo ovog govornika koji igra, kaže da npr neprijatelji uče. Na primer, ušao u neku misiju i neprijatelji nose šlemove, jer je u prošloj misiji imao previše hedšotova ili tako nešto.
Battlefield 4 gledam sada i mnogo mi je realnije. Nema tagovanih i u onoj gužvi od detalja jedva spoznaš gde je neprijatelj da bi ga upucao.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Sad se setih ovoga kad vidim te kule i gradove...
Evo jedne moje kuće iz Minecrafta, ostalo su mi skloništa. Dole je rupa u kojoj je napušten rudnik.
Sad sam je malo i doradio, ovo je prvobitni dizajn

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ma gde realnije, vidis sve na radaru 
Dobar je Battlefield, odigrao sam 4-ku, meni se svideo, samo je malo prekratka kampanja, mada je to uvek i bila multiplayer igra.
Da, vremenom dobijas sve te mogucnosti, pa i biras sta hoces tvoji timovi da prave.
Svidja mi se AI u Gear Solidu.

Dobar je Battlefield, odigrao sam 4-ku, meni se svideo, samo je malo prekratka kampanja, mada je to uvek i bila multiplayer igra.
Da, vremenom dobijas sve te mogucnosti, pa i biras sta hoces tvoji timovi da prave.
Svidja mi se AI u Gear Solidu.