Nevezano za temu zasto se u EU kola iz USA tipa hot rod cuju smesno, nema urlanja iz auspuha? Kad ste vec i matore fordove spominjali posto i oni imaju motorcine.
Kako se to čuju smešno? Hot rod je nešto drugo, verovatno misliš na muscle/pony auta? Verovatno ti se čini tj stvorio si u svojoj glavi predstavu da su uživo glasniji (jer si gledao snimke na youtubeu ali oni imaju drugi izduvni sistem).
Tzv. Monza izduv. Bio je i na prethodnoj verziji Fiće. Dobar zvuk, mada neprirodno dubok i jak za tako mali auto...ako se samo čuje zvuk bez da se vidi koji je auto neko bi pomislio da neki V8 ide ulicom.
Ima leptir u izduvu, pa ima droning na leru što ja ne volim kao i skoro svi moderni izduvi na sportskim kolima s leptirom. Fazon zvuka je kao Maserati, ali malo slabije. Kada se da gas puca i grmi. Najbolje se čuje na sporoj vožnji na manje gasu, prilikom parkiranja...onda ima jak sportski zvuk. Interesatno je što je sve to u malom autu...sam zvuk mi nije nešto i nema veze sa tradicionalnim Abarth zvukom. Međutim, vidim da se mnogima sviđa takav zvuk.