Care, ja sam ovde zbog vas, a ne zbog sebe, ako me razumeš. Zato što vi znate o kolima, a ja ne znam.Delija napisao:Pogresio si forum - ovo je za tebeMilan napisao:Mislim, malo preteruješ, nije baš da je tolika razlika, kola su kola.
http://www.ana.rs
Možeš da se praviš pametan koliko god i banalizuješ situaciju, nije nešto smešno, ako je to poenta.
Ako sam pitao za neki auto, nisam pitao jer ću sutra da idem da ga kupim, jednostavno sam radoznao da li kvalitet automobila prati izgled koji mi se možda sviđa. I kod automobila kao i u svemu ostalom najviše verujem iskustvima ljudi iz prve ruke i onima koji su upoznati sa materijom, zato sam ovde. Ne zato što je "ovo forum za mene".

A za svetla verujem da su japanci mislili na sve
 A za svetla verujem da su japanci mislili na sve  

) i 1.8 tdci motorom. Šta da pišem, u pitanju trapa, same vožnje je neprikosnoven, ostali su tu barem pola razreda slabiji. Najširi je u klasi i prostora ima dosta, kvarovi i nisu  dosta izraženi ali je u SLO težko nači nekog koji se razume u fordove ( mislim da u BG ima neki doktor za njih). Plastika je osrednje kvalitete ali gore nego kod civica nije, malo je nepregledan nazad ali nije drastično, brzo se navikneš. Klima radi odlično, radio je super ako je onaj bolji od sonya, običen ne znam kakav je. Menjač nije najbrži ( honda je tu bolja predvidevam) ali je daleko od nekog francuza.
 ) i 1.8 tdci motorom. Šta da pišem, u pitanju trapa, same vožnje je neprikosnoven, ostali su tu barem pola razreda slabiji. Najširi je u klasi i prostora ima dosta, kvarovi i nisu  dosta izraženi ali je u SLO težko nači nekog koji se razume u fordove ( mislim da u BG ima neki doktor za njih). Plastika je osrednje kvalitete ali gore nego kod civica nije, malo je nepregledan nazad ali nije drastično, brzo se navikneš. Klima radi odlično, radio je super ako je onaj bolji od sonya, običen ne znam kakav je. Menjač nije najbrži ( honda je tu bolja predvidevam) ali je daleko od nekog francuza.  .. Za motor ti ne pišem, jer taj 1.8 tdci je dosta redak u Srbiji, 1.6 benzin je OK, za moje potrebe malo slab ali nije kvarljiv, troši oko 7 prosečno..znači nije loš. 1,6 tdci se u Srbiji dosta hvali a u SLO je na vrlo lošem glasu pa sad ne znam šta je istina. Ja bih birao ili 1.8 tdci i 2.0 tdci...ili 2.5 u ST
 .. Za motor ti ne pišem, jer taj 1.8 tdci je dosta redak u Srbiji, 1.6 benzin je OK, za moje potrebe malo slab ali nije kvarljiv, troši oko 7 prosečno..znači nije loš. 1,6 tdci se u Srbiji dosta hvali a u SLO je na vrlo lošem glasu pa sad ne znam šta je istina. Ja bih birao ili 1.8 tdci i 2.0 tdci...ili 2.5 u ST