Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)

Post od NexT »

Znaci Civic :D

Sta tu brat ima da bira nov ili polovan? Valjda je bitno sta je bolji auto, a tu je definitivno Civic u prednosti :D
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Hebo te Civic vise, zameni PUG Civicom kad si navro :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Davno sam ja to hteo, al je mnogo mali :)
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

NexT napisao:Znaci Civic :D

Sta tu brat ima da bira nov ili polovan? Valjda je bitno sta je bolji auto, a tu je definitivno Civic u prednosti :D
Ne bira brat, nego onaj ko drži daljinski u kući :mrgreen:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Ji 4Tze napisao:Kakvim potencijalnim kvarovima?
Oko broja brzina, pa ne znam šta fali i da ima 5, evo npr. na civicu, AT recimo manje troši na 130-150 km/h.
Ne mora nužno da bude nedostatak, ipak je to "Executive" model sa AT menjačem... ne može od toga da se očekuju bog-zna-kakve performanse.

Nešto sumnjam da DayWalker traži tako nešto...
ja sam veliki postovalac honde, to je valjda do sada vec jasno, ali vise drugih proizvodjaca u toj klasi nudi brze automatike sa vise stepeni prenosa. evo najnoviji primer ( doduse bas najnoviji model auta, ali koliko znam ni noviji akord nema nista bolji menjac od ovog starijeg modela ) je bmw 3 koji je kupio flojd, ima 8 stepeni prenosa...i performanse na nivou rucnih ili bolje, dok ovaj umrtvljuje auto...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Zavisi koliko planiras da vozis... Plastika u Civicu je nizeg kvaliteta,pa brzo deluje dosta starije nego sto zaista jeste...
Drugarica od drugara koji vozi Bravo,kada je sela u Bravo njegov,mislila je da je nov,posto se na njenom Civicu svuda izlizala plastika,malo i razglavila...
Izmedju ostalog,jesi razmisljao o Fiatu Bravo?
Izvenredan automobil u toj klasi.

Sto se Accorda tice,sramota je da auto koji ide za 7.2s do 100,ide 9.2s ,samo zbog automatika... (nisam siguran za tacne cifre,ali 2s razlike je sigurno u ubrzanjima)
To nema veze sa brojem brzina,pa i na C klasi kao mojoj ima 5 brzina,pa usporava za oko 0.1s,vec zato sto je los automatik.

Kada sam kod drugarove keve seo u Accord 2.4 automatic u totalnom fullu sa panoramom i svime,svrsio sam kako izgleda,isao je normalno,sta ja znam onako na osecaj,ali kada sam seo u njegovog Scirocca 2.0T sa 10ks manje i DSG menjacem,mislio sam da ima 100ks vise.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Drugar ima Bravo 1.9mjet, super je autic... Mada mislim da DW neće Italijana :)

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

xeroj, nasao si kome ces da nudis Fiat... xD Ne znam da li je za to bolji on ili Uros :D
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Ne znaju oni šta valja :D

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Slika
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

ali nema Accord sa panorama krovom :kezo: (exec. je sa šiberom) i razlika nije prevelika između AT i MT do 100ke, svakako ne 2s. Možda nije stis'o pedalu lepo :mrgreen:
kod tog motora je zapravo loše što od poslednje VTEC faze do blokade ima samo 1200 obr/m...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Nije 2s, ali je 1.6s iliti sasvim dovoljno da bude za 1s sporiji od Civica 1.8 :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Day Walker napisao: Ono sto mi je decacki san je A3... Racionalna kupovina Civic... A realna kupovina nova Corsa/Astra...
BMW 118d , neces izlaziti iz njega jer ide vise nego dobro, a trosi kao upaljac. Svidece ti se i dinamika zadnje vuce koju svi vole sem mene. :) Pride dobijas na poklon majicu brutalku i ulazis u vladajucu partiju na Garaza forumu.
A za sneg imas sadasnju Astru iz jake Opel-opozicije...

Civic je ok kupovina, ali mislim da bilo sta sem te A3-jke ili BMW-a da kupis neces pozeleti da vozis, tj gledaces na taj auto kao "ajde vazi, cao" posto nemaju sta da traze ni u kom pogledu pored tvoje trenutne Astre J.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Civic nema sta da trazi pored Astre J? Paaaa... ne bih se slozio... :)

BTW, ako uzima BMW ili Audi, nek zaobidje te "wannabe" modele iliti seriju 1 i A3 :) i nek uzme kao covek A4 ili seriju 3 :mangup:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Da li bi ti da imaš 20 i kusur godina pre uzeo klot seriju 3 ili A4 sa najslabijim motorom (a da prednosti tog auta nećeš koristiti u 5% slučajeva) ili bi pak uzeo keca/A3 sa dobrom opremom i boljim preformansama od većih?
Po meni ako se puca na premijum onda je sasvim dovoljan kec ili A3, eventualno A/B klasa ako hoće MB.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

A BMW 1 i A3 su premium do moga i nazad... :)
Ne kazem dzabe "wannabe"...

Ni jedan ni drugi mi se nikako ne svidjaju, da ne kazem da su mi prilicno ruzni (subjektivan stav, naravno). Novi A3 nije uopste los, a novi Mercedes A je vise nego extra, ali to kosta vise od njegove Astre J :), a ne znam ni da li je u prodaji kod nas...

BTW, nemam 20 i kusur vec 31 :), a sebi sam pazario Civica. U igri je bila i Mazda 6, al' je cena osetno veca + previse se cekalo.
E sad, ja sam insistirao na novom autu iliti trazio sam mesecima polovnog Accord-a i Mazdu 6 ~3 godine starosti i nisam nasao ono sto sam trazio...
Poslednja izmena od Delija u 11 Jul 2012, 23:41, izmenjeno 3 puta ukupno.
Odgovori