Letnje gume
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Letnje gume
205 50 17 mozed i 215 50 ona je malo visa. 225 50 bi bilo previse.
Ali sve ove nabrojane dimenzije su u srednjoj i premium klasi skuplje za 50 ak%
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Ali sve ove nabrojane dimenzije su u srednjoj i premium klasi skuplje za 50 ak%
Ako može 225/45 stavi te jer su najjeftinije. Mada ne znam kako će izgledati na 7". Ja nisam hteo da stavljam jer nije dozvoljena dimenzija
a i zbog nižeg profila (12,5 mm razlike u prečniku točka u odnosu na 215/50).

225/45 fabricki ide, znam da su najjeftinije i najverovatnija su opcija. Ali kapiram da bi mi onda 215/50 najvise odgovarale, ako naleti neka dobra ponuda.
Nasao sad na kp Sava Intensa UHP 225/45/17 - 6400din neka akcija

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Sava UHP je odlicna koliko kosta, a za nju je idealno 7.5 inca sirine. Na 7 izgleda presiroko za felnu ali ok nije katastrofa.
Meni smeta njen zvuk za sada, kao da se čuje kontakt krampona sa asfaltom.
Nije baš da Avensis nije izolovan. Zimski Semperit se nije čuo uopšte, ni letnji Michelin i zimske Fulde pre toga.
Nije baš da Avensis nije izolovan. Zimski Semperit se nije čuo uopšte, ni letnji Michelin i zimske Fulde pre toga.
Imao sam HP i bio sam zadovoljan, UHP mogu samo bolje da budu. Ako malo prelazi rub na 7j jos bolje, nisam toliko opterecen time a taman ce cuva rub felne
Već ima zaštitu ruba (FP).
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
@stefanan Sava UHP je odlicna guma, pogotovo u svom cenovnom rangu. Tu cenu koju si nasao je odlicna, bice malko sira guma, ali nije to nista strasno. Pazari to i uzivaj 

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Uracunaj da kod prodavca imas i montazu, dok ces za montazu ovih na alu dati bar 2 crvene + verovatno postarina.stefanan napisao:225/45 fabricki ide, znam da su najjeftinije i najverovatnija su opcija. Ali kapiram da bi mi onda 215/50 najvise odgovarale, ako naleti neka dobra ponuda.
Ispalio me lik danas za felne, trebalo je da dodje iz kg u bg i da mi ponese, ali kao ne može. Popizdeo sam, a jedine su takve na oglasima.
Tako da će gume još malo sačekati. A bas sam se nadao da do vikenda sredim sve to
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Tako da će gume još malo sačekati. A bas sam se nadao da do vikenda sredim sve to
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Sta si se stis'o, dodji i uzmi ih
I taman ono pivo da castis

I taman ono pivo da castis

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Nemam kad u toku nedelje, da sam znao došao bi za vikend. Nego on kao dolazi u pon nešto da radi u Beogradu pa će mi poneti, al jbg...
Nisma zaboravio pivo
Nisma zaboravio pivo

Da li može na stariji Stepway 205/55 R16 umesto 195/55 R16?
I šta kupiti u 195/55?
I šta kupiti u 195/55?
Smem da se kladim da može bez problema 205 umesto 195, to je vrlo mala razlika. Verovatno nisu stavljali 205, jer je 195 optimum za masu i snagu vozila. Susedne dimenzije ne bi trebalo da su problem na bilo kom autu.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Definitivni poslednji put na mojim kolima:

Tiha guma, ali je neupotrebljiva na kiši. Pre bih vozio zimske gume leti, nego ovu letnju.
Malopre na autoputu velika kiša i samo pipnem na kočnicu, ABS pali, auto leti, ne koči. Davno se nisam tako uplašio.
Puno puta sam proživeo neprijatnosti sa njom po kiši i ne bih je kupio ni da daju 50% akcije na nju.
Za 6 eura imam ili Dunlop ili Goodyear. Za 3 eura više je Pirelli. Continental i Mischelin su po 12-15 eura skuplje.

Tiha guma, ali je neupotrebljiva na kiši. Pre bih vozio zimske gume leti, nego ovu letnju.
Malopre na autoputu velika kiša i samo pipnem na kočnicu, ABS pali, auto leti, ne koči. Davno se nisam tako uplašio.
Puno puta sam proživeo neprijatnosti sa njom po kiši i ne bih je kupio ni da daju 50% akcije na nju.
Za 6 eura imam ili Dunlop ili Goodyear. Za 3 eura više je Pirelli. Continental i Mischelin su po 12-15 eura skuplje.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''