počelo da se gradi malo više - mogle bi i cene malo niže, cifra je bar duplo na cenu kvadrata ako ga prodaju za 1600
Jeste al malo sutraJi 4Tze napisao:![]()
počelo da se gradi malo više - mogle bi i cene malo niže, cifra je bar duplo na cenu kvadrata ako ga prodaju za 1600
Ne znam kolika je cena za izgradnju (verujem da znaš o čemu pričaš pošto si iz struke) ali nema razloga da snižavaju cene kad se dobro prodaje i ovako. Biće to više od 1600. Pre bih rekao 1800.Ji 4Tze napisao:![]()
ima stanova u blizini po manjoj cifri, ne mogu da se setim lokacije, tu je oko okretnice?Floyd napisao:Ovo je super projekat. Sličan tip naselja se gradi i po Švajcarskoj. Neki prosečan stan od 100 kvm sa garažom će biti oko 200k evra a to je po meni ozbiljna cifra za Trošarinu.
Znam da nema lokacija ali da bi gradio u pm, trebalo bi da raste i infrastruktura. NBG je tu u prednosti i zato takva naselja tamo imaju smisla. Pored infrastrukture tamo se nalaze i najbolje plaćeni poslovi.Heinz napisao:Floyde, i kad imaš 100-200 miliona €, nemaš lokaciju u BG za takve projekte.
Priseti se koliko je plaćena parcela kod Spensa za tržnjak recimo.