Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Obožavaš knjige, a pisca nazoveš pacovom?
RR Martine, ti li si?AcaKayak napisao:Na prestolu završava Tirion, pošto je brat sa Kalisi i Džonom. Možda svo troje vladaju, možda ne, po stilu matorog bi mi bilo da ubiju Kalisi, previše je happy end da tri deteta Targarijena prežive.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Glavom, kapom i bradom.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da, jer nijedan rok nije ispostovao. 2005 je rekao vec dogodine peta knjiga izlazi. Izasla je 2011. Sad i ova evo vec 5 godina i nista. Razumem da pisanje knjiga nije laka stvar i treba vremena i truda, ali on ga preteruje malo.Mr.Rotor napisao:Obožavaš knjige, a pisca nazoveš pacovom?
Gledam sad od početka prison break. Na koga vad podseća ova što se kandiduje za predsednika? Meni je to hilari 1:1.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
Smorio je Prison Break. Nece vise biti zatvora iz kojih bi bezali. Mogu misliti koliko ce biti glupa prica kako je burazer lazirao smrt, itd itd. Nema sta ne bi snimali ako se prodaje. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
A ti nemoj gledati ako ti je smor 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
http://youtu.be/CKYUcCT-kRU
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Prizn brejk je odlicna serija, prva sezona pogotovo. Zbog pomame, velike love zamrsili su pricu i tako smanjili kvalitet.
U svakom slucaju, radujem se ovoj sezoni.
U svakom slucaju, radujem se ovoj sezoni.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Prve dve sezone prison breaka su najzaraznije nesto sto sam gledao ikada. Videcemo sta ce biti sa petom sezonom, nisam optimistican jedino sto me raduje je sto opet vidim zatvor i opet plan bezanja
Pa poslednja scena jeste nerealna (i do sada nije ponudjeno objasnjenje zasto je to moguce) ali isto tako ovo je vec drugi put da se ta scena desava (desila se i pre par sezona), tako da je potpuno u skladu sa prethodnom scenom te nista novo dodatno nerealno nije ubacenoAcaKayak napisao:Igra prestola vec druga nedelja za redom totalno sranje.
Poslednja scena katastrofa nerealna (ali ne fazon ima zmajeva i ovaj je oziveo a ja mislim da je ovo realna serija, vec nerealna u drugom smislu ali necu da spoilujem), a i mozda jedina scena koja je trebalo da bude neizvesna je unistena jer se ta osoba pojavljivala u traileru za najavu 6. sezone sa scenom koja jos nije bila tako da znas da ce preziveti...

Jel gledao neko film "Partizanska eskadrila" ?
Sent from my m2 using Tapatalk

Sent from my m2 using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Naravno, to je klasik 
Ja sam Prison Break gledao prilično kasno, na onoj dugoj pauzi na pola IV serijala sam seo i za par dana odgledao sve do tada. Raspao se od nespavanja
Posle sam sa nekoliko drugara komentarisao i svi su imali komentar kako je vremenom opao kvalitet i interesantnost, ali sam zapazio da je svakome kvalitet opao na različitom delu serije. Ispostavilo se da je gotovo svima serija postala manje interesantna onda kada su je "stigli" tj kada su počeli da je gledaju kako izlazi, jedna epizoda nedeljno.
Meni su npr prva 3 serijala i pola 4. baš dobri, treći mi je možda i najinteresantniji.
Verujem da će ovaj 5. serijal svakako biti interesantan i da će držati pažnju, što je jednoj seriji i osnovni cilj. Taman ću do tada da se podsetim starih epizoda.

Ja sam Prison Break gledao prilično kasno, na onoj dugoj pauzi na pola IV serijala sam seo i za par dana odgledao sve do tada. Raspao se od nespavanja

Meni su npr prva 3 serijala i pola 4. baš dobri, treći mi je možda i najinteresantniji.
Verujem da će ovaj 5. serijal svakako biti interesantan i da će držati pažnju, što je jednoj seriji i osnovni cilj. Taman ću do tada da se podsetim starih epizoda.
There are 10 kinds of people in the world:
Krenula treca sezona Peaky Blinders, vrhunska serija.
TT
TT
Cekaj, pored legije mrtvih ljudi i zmajeva, vama je nerealna ona poslednja scena, koja se u sustini vec jednom desila? 
Logicno objasnjenje toga mi je da njihova linija ima zmajeve krvi u sebi i da zbog toga nekada i jesu kontrolisali zmajeve, kao i ona sada
Sent from my Sony

Logicno objasnjenje toga mi je da njihova linija ima zmajeve krvi u sebi i da zbog toga nekada i jesu kontrolisali zmajeve, kao i ona sada

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.