Scena je sasvim dobra i u skladu sa serijom, zmajevima, magijom, primitivnim ljudima. Ništa manje realnije od oživljavanja dva dana mrtvog Džona Snoua. <-- spoiler
Odgledaću kad ja hoću, a ti uzmi pa se dopisuj na pp ili stavi BELIM slovima i ko hoće da vidi to, on će da selektuje i da pogleda text. Zašto si nedokazan?AcaKayak napisao:Brate, 99% ljudi koje to interesuje je odgledalo. Kad smo vec KOD SPOJERA, NE CITAJTE DALJE JER CE BITI JOS JEDAN, drug strimovao game of thrones i nakon druge epizode napisao Jon Snow vaskrse, vaistinu vaskrse, pa sta sad da ga ubijemo svi. Nisam hteo da na pocetku pisem al ono, ne bih ni da ispastam jer ne mogu da diskutujem o svojoj seriji.
Slazem se da sam trebao napisati spojler, ali ako imaju fejs sanse su 90% da sh svi vec videli.
Odgledao sam sve epizode 2x, samo ovih 4 sam skinuo i kada uhvatim vremena, gledaću i njih ili ću ih gledati kad budu sve dostupne. Jer ako krenem jednu, moraću sve 4 jer je vrhunska serija. Ne mogu ja tako parcijalno, tako da mi treba ~4 sata spojeno da gledam.nidza napisao:Ko nije gledao propušta dobru visokobudžetnu zabavu. Vredi gledati, a nema toga toliko puno.
Isto to misle i milioni fanova Džastina Bibera kad im kažeš da ne slušaš njegovu muzikunidza napisao:Ko nije gledao propušta dobru visokobudžetnu zabavu. Vredi gledati, a nema toga toliko puno.
Tapatalk
Al zato si sa Samsungom ne samo nadoknadio nego i u minus otišaoFloyd napisao:Isto to misle i milioni fanova Džastina Bibera kad im kažeš da ne slušaš njegovu muzikunidza napisao:Ko nije gledao propušta dobru visokobudžetnu zabavu. Vredi gledati, a nema toga toliko puno.
Tapatalk
Ja u principu ignorišem sve oko čega se diže veliki hajp. Hari Potera recimo nisam gledao...
Ne koristim FB, Twitter, Instagram i ostale moderne gluposti
Sada barem znamo ko je najveci hipster foruma.Floyd napisao:Isto to misle i milioni fanova Džastina Bibera kad im kažeš da ne slušaš njegovu muzikunidza napisao:Ko nije gledao propušta dobru visokobudžetnu zabavu. Vredi gledati, a nema toga toliko puno.
Tapatalk
Ja u principu ignorišem sve oko čega se diže veliki hajp. Hari Potera recimo nisam gledao...
Tvoj loss.Floyd napisao:Isto to misle i milioni fanova Džastina Bibera kad im kažeš da ne slušaš njegovu muzikunidza napisao:Ko nije gledao propušta dobru visokobudžetnu zabavu. Vredi gledati, a nema toga toliko puno.
Tapatalk