Ne brže od života!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Jedno je proci tamo gde ima mesta da se prodje, a drugo je provlacenje na 50 km/h sa vise od 50% sanse da zakacis automobile oko sebe i da skrljas sam sebe. Manjak mozga.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa je l te zakačio ili samo ceniš iz iskustva da može da te zakači?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Najbolje je sto to na sta se automobilisti najvise zale u praksi najmanje nesreca izaziva.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Samo neka se ponašaju u skladu sa propisima, neka poštuju ograničenja brzine i nikom neće smetati.
- Delija
- Kontakt:
Na jugu nekada davno - da i to momacki.Ji 4Tze napisao:Pa je l te zakačio ili samo ceniš iz iskustva da može da te zakači?
Sada da me zakaci skupljali bi ga sa asfalta.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Pridružio se: 14 Maj 2016, 03:58
- Garaža: mazdaspeed 3; Audi Q7
Мени се зато свиђа процедура саобраћајне полиције у САД. У опису њиховог посла је да помогну возачима који си из било ког разлога заустављени, тако што паркирају иза људи са точковима и углом ка трави или заштитној огради. Тако у случају удара полицијски ауто одлази ван пута.
- Ji 4Tze
aha, dakle ponajviše te boli što ide brže od tebe u gužvi.Delija napisao:Na jugu nekada davno - da i to momacki.Ji 4Tze napisao:Pa je l te zakačio ili samo ceniš iz iskustva da može da te zakači?
Sada da me zakaci skupljali bi ga sa asfalta.
Što ne kažeš odmah tako?

- Delija
- Kontakt:
Ne znam na osnovu cega si izvukao taj (totalno pogresan) zakljucak.
"Boli" me to sto kao prvo necu da mi podleti pod tockove, a drugo necu da mi osteti auto zbog toga sto je hteo negde da stigne pola minuta ranije.
"Boli" me to sto kao prvo necu da mi podleti pod tockove, a drugo necu da mi osteti auto zbog toga sto je hteo negde da stigne pola minuta ranije.
- Ji 4Tze
Pa što misliš da je seo na motor, da ide lagano iza tebe?
Ako su uslovi na putu da se mora lagano i bez preticanja, onda mora tako bez obzira zbog čega je kupio motor. Kad je bezbedno i dozvoljeno brže - samo napred...
- Delija
- Kontakt:
Ogranicenje je 50 km/h i za automobil i za motor i sa space shuttle.
Ako se ide sporije i/ili stoji, a ima dovoljno mesta za provlacenje - neka se provlaci, nemam nista protiv toga dokle god drzi bezbedno odstojanje.
Iskreno, savrseno me zabole zasto je on seo na motor.Ji 4Tze napisao:Pa što misliš da je seo na motor, da ide lagano iza tebe?
Ako se ide sporije i/ili stoji, a ima dovoljno mesta za provlacenje - neka se provlaci, nemam nista protiv toga dokle god drzi bezbedno odstojanje.

https://www.youtube.com/watch?v=XihQeZpwqpE
https://www.youtube.com/watch?v=dSuwEqu9T8U
https://www.youtube.com/watch?v=B4KqJYDwxsk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pre neki dan je jedan sa motorom proleteo pored radara sa 200+ km/h. Tablica podignuta naravno. Onaj pravac ka Velikom Gradistu. I sta je sad tu pokazao? Mislim da je isao 240 nesto da budem precizan. I da mu je izasao neki traktorista sa njive, jer nije lepo procenio brzinu i onda bude katastrofa....
- Delija
- Kontakt:
Moreeeee...
https://www.youtube.com/watch?v=BAJtAEsPCLc

https://www.youtube.com/watch?v=BAJtAEsPCLc
H4wkeye napisao:Pre neki dan je jedan sa motorom proleteo pored radara sa 200+ km/h. Tablica podignuta naravno. Onaj pravac ka Velikom Gradistu. I sta je sad tu pokazao? Mislim da je isao 240 nesto da budem precizan. I da mu je izasao neki traktorista sa njive, jer nije lepo procenio brzinu i onda bude katastrofa....
Traktorista je dužan da ...bla,bla,bla... šta misliš zašto je ovaj uz'o motor od 150 konja...bla,bla,bla... moramo voditi računa jer je on izložen...