Busan rezervoar - pomoc !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Busan rezervoar - pomoc !
Ali bukvalno. 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ogi, kupiš rezervoar od Punta, on je od plastike (a slutim da verovatno ne košta više od 3-4 crvene
) pa ga ubudžiš nekako i mirno spavaš. 
TT

TT
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
I onda samo turi plin.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua

Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
-
- Banned
Moram da odlucim sta cu.
Da li mora da se skida sediste i nesto unutra da bi se skinuo rezervoar ? Da li se pumpa nalazi u rezervoaru ? Koja je sansa da se rezervoar kruni iznutra i tako zapusi filter, skenja pumpu, eksplodira i sta ja znam sta sve moze da se desi ?
Nemam vise pitanja.
Da li mora da se skida sediste i nesto unutra da bi se skinuo rezervoar ? Da li se pumpa nalazi u rezervoaru ? Koja je sansa da se rezervoar kruni iznutra i tako zapusi filter, skenja pumpu, eksplodira i sta ja znam sta sve moze da se desi ?

Nemam vise pitanja.

Da explodira nece, bezbedan siOgi napisao: Koja je sansa da se rezervoar kruni iznutra i tako zapusi filter, skenja pumpu, eksplodira i sta ja znam sta sve moze da se desi ?![]()
Nemam vise pitanja.

Da se ljusti, kruni iznutra verovatno hoce, logicno je da imas vise djubreta u rezervoaru nego sto bi inace imao, samim tim brze ce ti se filter zapusiti, mozda i ono sta prodje zaprlja dizne. Sve je to neki logicni rasplet, e sad, nece se sve to tako brzo odvijati ali vremenom ce biti posledica.
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
-
- Banned
Zajebavam se bre.
Ali ne mora da znaci da truli iznutra. Lutrija je.

Ali ne mora da znaci da truli iznutra. Lutrija je.
Pa rupica se napravila iznutra

Danas pričam sa drugarom koji je kupio moj i30, kažem mu za rezervoar, a on se seti anegdote kad je njegov drug vozio Jugo.
Procureo rezervoar kao Ogiju, a neko ga naložio da se to rešava tako što se u rupu zašrafi holšraf, on zatvori rupu
Kaže da je bilo zabavno kad je krenulo da se sliva gorivo niz ruku, pa ispod rukava niz telo
Nikako to ne pokušavaj
Procureo rezervoar kao Ogiju, a neko ga naložio da se to rešava tako što se u rupu zašrafi holšraf, on zatvori rupu

Kaže da je bilo zabavno kad je krenulo da se sliva gorivo niz ruku, pa ispod rukava niz telo

Nikako to ne pokušavaj

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jeste to fora za krpljnje samo što je morao i neko parče gume da doda između
-
- Banned
Rezervoar ili bilo sta krupnije nije moguce dobiti u Srbiju ili cak Sloveniju, provereno na jednom sajtu koji je Joca postavio. Zato sto je veliko pa kao ne salju ovamo. Inace slovenacki je domen a kontakti kao i sama adresa firme je u Nemackoj, odande se i salje izgleda.
Baš bezveze. Imaš ona dva sajta, probao i na drugom gde je malo skuplje?
Tako sam ja juče devojci kupovao neku knjigu preko net-a. Može da se plati karticom, ja da platim - cenu u dinarima pretvaraju u dolare (što im je preporuka) ili eur (lošiji kurs).
Malo je falilo da odustanem i tražim da mi pošalju profakturu.
Na kraju platio 7,44 eur umesto 960 dinara karticom.
Probaj da zakrpiš i prati situaciju, prati oglase...
Tako sam ja juče devojci kupovao neku knjigu preko net-a. Može da se plati karticom, ja da platim - cenu u dinarima pretvaraju u dolare (što im je preporuka) ili eur (lošiji kurs).
Malo je falilo da odustanem i tražim da mi pošalju profakturu.
Na kraju platio 7,44 eur umesto 960 dinara karticom.
Probaj da zakrpiš i prati situaciju, prati oglase...
Pa jel si ga zakrpio?Ogi napisao:Odradicu uskoro, dogovorio sam se. Ici cemo na tecni metal, kaze covek radio je i nije nikada imao problem. Za pocetak mi je stavio sapun i istog momenta je vlazenje prestalo.
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
-
- Banned
I on je u DE ali nisam proveravao direktno. Mada to se i ne isplati, isti taj mi Trio donosi za 280e. Tamo je nesto manje od 200 + 40e je dostava za Srbiju, kada bi dostavljali + carina...jocas napisao:Baš bezveze. Imaš ona dva sajta, probao i na drugom gde je malo skuplje?
280 je ok cena (ako se tako moze reci) jer mene je kostao 58000 din za mnogo stariji auto. Da li mozda kojim slucajem postoji kopija u plasticnoj varijanti? Pitam, pade mi na pamet onako.
-
- Banned
Stvarno ne znam za plasticni.
Trebalo bi za vikend da odem na krpljenje pa cu na licu mesta da vidim da li moze da se skine i ocisti odnosno pogleda kakav je iznutra mada mi nije jasno kako se to radi s obzirom da ima jednu malo vecu rupu... ne mozes da ga rastavis na dva dela... jos ako ima neke pregrade/komore...
Trebalo bi za vikend da odem na krpljenje pa cu na licu mesta da vidim da li moze da se skine i ocisti odnosno pogleda kakav je iznutra mada mi nije jasno kako se to radi s obzirom da ima jednu malo vecu rupu... ne mozes da ga rastavis na dva dela... jos ako ima neke pregrade/komore...