Pazi, ima i ovde tolerancije. Evo ovih dana su radari u gradu na 55km/h namesteni. Znaci ti sa 56km/s i presao tih 5km/h jebiga. Mogao si da trazis snimak, pokazali bi ti. Slobodno im trazi ako ne daj boze opet te snimi negde.Superb III napisao:Ja pitam jedno ti govoris drugo.Znam da ne pricam najbolje srpski al mislim da me razumes sto pitam.Odakle znas ti koliko sam vozio jel si ti bio policajac od sinoc.
Znaci po 10 put pitam isto dali je policajac trebao da pokaze dokaz da sam vozio brze il ne.Taj nista nije pokazao ,nikakav dokaz a je pisao kaznu.
Vozim novi auto od 27k eu,3000 dinara kao sto rekoh mi ne znace nista nije u redu ovo sto radi srpska policija najuricete sve ljudi koji dolaze.Mora se imati neka minimalna tolerancija ,jer uvek policajac i da vozim 50 videce skup auto,strane tablice,zaustavice me pisace kaznu kao prekoracio sam brzinu,nece pokazati dokaz.Trebace "stranci" da voze 45 da bi sigurno izbegli kaznu.
Policajac zakon je zakon trebali su te kazniti po tvojom logikom.Nadam se i iz svo srce zelim da te zaustavi neki kolega u MKD sa prekoracenje +5km i da ne slusnem da se zalis jer zakon je zakon.Usput lazes da su te kaznili u Nemackoj za plus 2
@Grujic pa stracni placaju pun iznos, koliko sam ja upucen. A za teze prekrsaje je uvek veca novcana kazna nego za nas, jer nema bodovi itd. Samo zabrana voznje na teritoriji zemlje u trajanju od XX meseci.