Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Re: Ne brže od života!

Post od Ji 4Tze »

Nisam čuo da je nekog neko opalio vratima, a redovno neko priča kako bi to rado i uradio... Al kapiram da je kod Rusa sve to oko saobraćaja i tih metoda izraženije, kad imaju toliko pripizdina u zemlji iz koje je nepismen i zatucan svet došao u grad i eto bam u saobraćajnu gužvu.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Kad smo već kod otvaranja vrata...

https://youtu.be/830q6uQDob8?t=9m14s
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Ja sam pokupio jednu zenu u Amsterdamu (bas kod bivseg JATa) u gusto naparkiranoj ulici - parkirao sam se bas negde posle krivine (za mene nepregledne ko dalazi) i kada sam otvorio vrata (a pogledao sam prethodno da li neko dolazi) samo je bilo BUM. Bas jezivo.... Srecom nije bilo tako strasno - ni mojim vratima (golf plus) a ni zeni, ali nije bilo ni naivno...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

H4wkeye napisao:Pre neki dan je jedan sa motorom proleteo pored radara sa 200+ km/h. Tablica podignuta naravno.
Jel imate neku praksu za to, da krenete, javite nekom ili se nista ne radi? Realno ne mozes nista, ali me je uvek zanimalo iz vase perspektive sta radite.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Kako sta rade,pa zaustave nekog Makedonca pa mu naplate duplo :kezo:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

:kezo:
Полицајац192
Reactions:
Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52

Post od Полицајац192 »

Cinoeye napisao:Мени се зато свиђа процедура саобраћајне полиције у САД. У опису њиховог посла је да помогну возачима који си из било ког разлога заустављени, тако што паркирају иза људи са точковима и углом ка трави или заштитној огради. Тако у случају удара полицијски ауто одлази ван пута.
Нијр баш тако. Пријатељ (Србин) ми је полицајац у Илиноису и каже да код њих кад заустављају неког са стране пута, ако је заустављени аутомобил скроз до ивичњака, полицијски аутомобил треба обавезно да буде иза заустављеног аутомобила, да точкови буду окренути ка левој страни и да буде минимум метар одмакнут од ивичњака тако да када полицајац стоји код возача, патролни аутомобил га штити. Друга опција је да патролни аутомобил буде укошен на 10 сати и точкови опет буду окренути ка левој страни. На ауто-путу нпр. у Илиноису је обавезно да полицајац буде на сувозачевој страни током контроле.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Scuderia napisao:
H4wkeye napisao:Pre neki dan je jedan sa motorom proleteo pored radara sa 200+ km/h. Tablica podignuta naravno.
Jel imate neku praksu za to, da krenete, javite nekom ili se nista ne radi? Realno ne mozes nista, ali me je uvek zanimalo iz vase perspektive sta radite.
Pa ako tako brzo proleti nista, pustis ga. Jedino ako uspe da se vidi tablica ili reg. nalepnica. Ako neko bas stalno divlja na nekom potezu onda trazis vozaca preko marke/izgleda motora. Tipa crna Yamaha R1 sa crvenim trakama na tockovima itd.
Полицајац192
Reactions:
Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52

Post od Полицајац192 »

У Јапану када полиција стоји и контролише саобраћај и ако неко пројурили преко, колико се сећам, 180 km/h, полицајци ни неће кренути за њим.
Korisnikov avatar
veljabandit
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC

Post od veljabandit »

Ali smesni su oni za nasu dobru i postenu policiju ;)
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Slika

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

@Policajac 192-I ja sam tako čuo, naravno to rade jer ne žele da dodatno ugrožavaju ostale učesnike u saobraćaju.

Kod nas su u principu marsovci (saobraćajci na motorima) najefikasniji za motocikliste, ali i kod nas imaju naređenje da se ne upuštaju u rizične potere bez preke potrebe, nego se radi kako je Hokaj objasnio.

@ Ivane :kezo: :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Predpostavljam da Japanci imaju vrlo raširenu mrežu video nadzora, pa se pomoću njega možda može saznati ko je počinilac saobraćajnog prekršaja.
Njihovo zakonodavstvo čak sankcioniše građane i na osnovu ličnog snimka saobraćajnog prekršaja tj. kada to lice zabeleži svojom kamerom kako je vozilo suprotno propisima i to objavi na youtube ili sl. javno dostupnim lokacijama. Mediji su izveštavali već o kazni za jednog vlasnika Ferarija, koji je objavio takav snimak i bio kažnjen - baš kao da ga je milicija navatala.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Полицајац192 napisao:У Јапану када полиција стоји и контролише саобраћај и ако неко пројурили преко, колико се сећам, 180 km/h, полицајци ни неће кренути за њим.
Tako kazu u Tokyo driftu :)

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Superb III
Reactions:
Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15

Post od Superb III »

Milos napisao:Kako sta rade,pa zaustave nekog Makedonca pa mu naplate duplo :kezo:
:rofl: :rofl: :rofl: :kezo: :kezo:
Odgovori