Računari
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Računari
Zavisi od toga sta ti je posao.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Za obradu fotografija više znači IPS ekran, ali ne znam da li ima za te pare.
Ne znam kakvi su trenutno HP probook po pitanju grejanja, ja imam lose iskustvo po tom pitanju. Doduse, ima tome 3-4 godine.Saša napisao:Slatke muke. Koliko mi za posao znači taj HD displej? Obradu fotografija eventualno?
Onaj ProBook vidim samo kod Comtradea po toj ceni, na drugim mestima ili ga nemaju na lageru ili je dosta skuplji ili nije tačno taj sa SSD-om. Slutim da ga ni oni verovatno nemaju, tj. da će se to desiti kada ih sutra pozovem. Takve sam ja sreće..
Ja jedino zameram samom sebi sto malo vise nisam guglao. Ako se odlucis za neki konkretno, procitaj sto vise iskustava iz prve ruke.
Niko od proizvodjaca kod nas na trzistu ne preza od Adriatic region (ne)kvaliteta
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Elitebook ima cale, fantasticna masina. Svidja mi se sto je masivan takodje.sebekkg napisao:Hp probook i elitebook su dobri racunari. Ali definitivno treba imati ssd. Juce sam radio nov laptop, intelov dual core, 4gb rama. Ubacio 10ku i gledam kako.je ocajan pored mog laptopa iz 2009 godine. Doduse moj ima ssd.
Sent from my SM-N9005
Sent from my LG-H440n
Preporuka za laptop do 1500 eur?
Potrebna je jaka mašina bazirana na Windows platformi jer ima dosta plaćenih i licenciranih programa. Dosta renderovanja ( GIS renderovanje klizišta u realnom vremenu) potrebno dosta rama i jbg jak procesor. Ukratko, potrebno je SVE. Desktop ne može jer se komp često nosi pot terenima itd.
Neki predlog?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Potrebna je jaka mašina bazirana na Windows platformi jer ima dosta plaćenih i licenciranih programa. Dosta renderovanja ( GIS renderovanje klizišta u realnom vremenu) potrebno dosta rama i jbg jak procesor. Ukratko, potrebno je SVE. Desktop ne može jer se komp često nosi pot terenima itd.
Neki predlog?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ovaj predlog koji je izneo Carov2 mi se lagano sve više dopada:

Uklapa mi se u budžet, išao bih na slabiji procesor radi boljeg FHD displeja, tj. i3 pa bih mu dodao još 4 GB RAM-a a kasnije možda i jedan SSD umesto DVD-RW-a. Računam da će i i3 raditi bez problema sve što mi treba, odnosno sigurno nije lošiji od ovog T3400 kojeg sad imam u laptopu (Pentium Dual Core, 2.16 GHz, 1 MB L2 keš). Sa 8 giga RAM-a i kasnije SSD diskom to bi trebala biti sasvim korektna mašina za sledećih 4-5 godina.carov2 napisao:https://www.bcgroup-online.com/laptopov ... -fhd-33303

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
@Saša
Trebalo bi da služi...
Trebalo bi da služi...
http://www.comtradeshop.com/asus-g751jt ... in8-1.htmlnenad.fil napisao:Preporuka za laptop do 1500 eur?
Neki predlog?
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Ili ovako nesto nenade
http://m.gigatron.rs/laptop_racunari/de ... 9173-79375
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
http://m.gigatron.rs/laptop_racunari/de ... 9173-79375
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Gaginh0 napisao:Prikljucio sam drugi monitor i isto izbacuje. Sad je jos gore stanje, nece ni da udje u win.ljubitelj napisao:Timing control ploca u monitoru, kabl od glavne ploce do T CON, kabl od T CON do samog LCD. Nesto od ta 3 najverovatnije.Gaginh0 napisao:Pojavile su mi se neke linije, jel to do monitora ili do graficke?
Ako odem na print screen pa kopiram sliku npr u paint ne pokazuje mi na toj slici da je uslikao linije.
Kada otvoris monitor i pregledas kablove moyes blize locirati mesto problema.
Jel moze jos neko jos neko da mi potvrdi da je ovo do graficke, da ne kupujem bezveze graficku ako nije do nje.
Pokusavao je burazer da instalira i neke matore igre cisto da vidi da li ce hteti da ih pokrene, medjutim cak ni te stare igre nece da pokrene. Komp je dosta usporio, strelica misa kao da zaostaje malo dok je vucem preko desktopa.

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ne kupuje se grafička tek tako, već se pozami (od nekog drugara) i proba druga kartica, pa ako sa njome sve radi - jasno je da je problem do tvoje grafičke, pa tek onda sledi kupovina.
Ili ako imaš integrisanu grafičku izvadiš ovu i probaš bez nje 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kolege ima li neko resenje za prebacivanje pmov-a u Er? Tj iz visio-a [vsd(x)] u er?
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005