Beograd
Re: Beograd
Stanari će imati gde da plate i parkiraju 
Kod nas u ulici je to bilo fino reseno, ovi sto rade u blizini parkiraju dok su stanari na poslu, posle radnog vremena je obrnuto.
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Juce bio prvi put do Stepe, kako bih ja odlepio tamo, niz V. Stepe 25 poklopaca po sred trake odnosno tamo gde ide tocak 
Ovi što žive u naselju ne idu tuda, idu Kumodraškom, pa je V. Stepe uglavnom prazna u špicevima.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma gde je prazna u spicu? 
Od AK do XII gimnazije bude kolona ujutru. A na Trosarini je uvek krkljanac, pride sto semafor drzi 15sek cini mi se..
Od AK do XII gimnazije bude kolona ujutru. A na Trosarini je uvek krkljanac, pride sto semafor drzi 15sek cini mi se..
Brzine idu u H-a !!!

Praznija je od Kumodraške i B. Oslobođenja. Lakše je iz V. Stepe skrenuti levo na Kružni Put nego iz Bul .Osl.
Kumodraška je potpuno zakrčena i ujutro (ka) i popodne (od grada).
Kumodraška je potpuno zakrčena i ujutro (ka) i popodne (od grada).
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kumodraska je usko grlo oduvek bila. Bulevaru Osl. je najveci problem ukljucenje na AK jer su u najgoroj poziciji. I onda tu nastane krkljanac.. Losa nam je putna infrastruktura.
Mogu misliti kako ce biti jednog dana kad se usele u ovo naselje ispod mojih zgrada gde zuji prazno 1000 stanova.
Mogu misliti kako ce biti jednog dana kad se usele u ovo naselje ispod mojih zgrada gde zuji prazno 1000 stanova.
Brzine idu u H-a !!!

Naselje Stepa je gotovo potpuno orjentisano na Kumodrašku, zato retko ko ide kroz V. Stepe (teško se uključe na Kružni put, malo im je lakše na Kumodrašku). A izgrađeno je i useljeno blizu 50 velikih zgrada.
Slažem se. Kumodraška je ok na delu gde je 2+2 sa razdvojenim smerovima, a stari deo je užas. Plan od pre 35+ godina je da se cela Kumodraška proširi, tj. da se od Darvinove prema Autokomandi nastavi saobraćajnica 2+2 profila (projekat "Nova Kumodraška"). Ali pitanje je da li i kada će se to desiti. Sada postoje i one žute zgrade koje blokiraju predviđenu trasu, tako da je to dodatni problem.Day Walker napisao:Kumodraska je usko grlo oduvek bila. Bulevaru Osl. je najveci problem ukljucenje na AK jer su u najgoroj poziciji. I onda tu nastane krkljanac.. Losa nam je putna infrastruktura.
Ђенерал Јанковић
Stari deo nije bio toliko opterećen dok se nije uselilo naselje Stepa.
Čak i ti izlazi koji postoje na 2+2 deo su kriminalni, ljudi se prestrojavaju preko pune linije za polukružno okretanje, nema prolaza između traka tamo gde bi trebalo da budu itd.
Čak i ti izlazi koji postoje na 2+2 deo su kriminalni, ljudi se prestrojavaju preko pune linije za polukružno okretanje, nema prolaza između traka tamo gde bi trebalo da budu itd.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ozbiljan protest juce. Bravo za Beograd!