Malo je cudna ta Floydova kombinacija, prodavalo se sve kao komplet svojevremeno, a samo CD player mu ima opticki izlaz koji onda mozes samo sebi u d..e da zabodes posto predpojacalo nema opticki ulaz. Mozda je prethodni vlasnik skrtario pa nije uzeo i DAC ako je bio u kompletu
Naravno CD player sam po sebi mora da ima DAC, ali zasto bi pustili da se to moze koristi...
Laki021 napisao:Malo je cudna ta Floydova kombinacija, prodavalo se sve kao komplet svojevremeno, a samo CD player mu ima opticki izlaz koji onda mozes samo sebi u d..e da zabodes posto predpojacalo nema opticki ulaz. Mozda je prethodni vlasnik skrtario pa nije uzeo i DAC ako je bio u kompletu
Naravno CD player sam po sebi mora da ima DAC, ali zasto bi pustili da se to moze koristi...
Bukvalno svaki iole ozbiljniji CD plejer (i oni matori) ima S/PDIF izlaz da bi mogao da se koristi sa eksternim DAC-om. E sad, bolje da ne ulazimo u price oko clock-a, jitter-a...
@Ji 4Tze
To i mene zanima - sta posle plazme, a da ne kosta kao Svetog Petra kajgana
@Laki021
Samsung - neka hvala. Bio sam skeptik prema pricama na netu o riknjavanju dok nije i meni, tj. matorcima zveknuo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni je Samsung plazma trajala godinu dana. Prvo se pojavila jedna mala linija, ja je iskulirao a ubrzo nekoliko njih celom dužinom. Opet sam uzeo Samsung ali LED pa ako se on pokaže isto da ga ebem.
Moja iskustva sa Sony su dobra, aj što radi dobro ove 3 godine (kuc kuc), već što je odlična slika, bez tragova klasičnih LCD boljki, razmazanih pokreta ili artefakata interpolacije. Procesiranje im je savršeno. Jedino ima nešto probijanja pozadinskog svetla ako se gleda u totalnom mraku ali me to ne tangira pošto to nikad ne radim. Mrak se pravi za projektor
Doduše to je bila srednja-viša Sony klasa tada, verovatno nije isti kvalitet u budžet serijama. KDL-40HX751
bila je ista ona linija ali nestala u međuvremenu, sad pre par meseci se pojavila ponovo i pre 10ak dana dan proširila na štraftu koja se pre neki dan duplirala.
Boringly average, but also perfect for school run mums