Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Re: Grčka

Post od schonenk »

somi-car napisao:Može mali savet i vaše mišljenje....

Krajem jula ili početkom avgusta vodim porodicu na more (supruga i cerkica koja ce tada imati godinu dana). Pre dve godine išli smo na Zakintos pa nam je sada u planu Lefkada ili Krf. Taj deo Grčke nismo dovoljno obišli...

Vaš savet i mišljenje: Lefkada ili Krf ?
Krf i Lefkada :) Mozda prvo Krf, pa obavezno Lefkada sledece godine.
somi-car napisao:Bebac odlicno podnosi put pa cemo ipak kolima. I onako cesto putuje :)

Hotel naravno sto bolji.

Vise me zanima sadrzaj ostrva jednog i drugog. U sustini sa njom bi nam vise odgovarale mirnije plaze i mesta pa gde ih je lakse naci, na Krfu ili Lefkadi?
U sezoni je svuda guzva. Ako ides u junu i septembru imacete plazu za sebe, bar veci deo. Lefkada ima dosta ogromnih, pescanih plaza koje nije lako popuniti
zokano.zm
Reactions:
Pridružio se: 25 Jul 2015, 23:39

Post od zokano.zm »

Na Lefkadi nema šta da tražiš pogotovo sa malom bebom, za Krf ne znam

Sony Z2
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Prvi put cujem da na Lefkadi nema sta da se trazi.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

:rofl:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Krf, tacka!
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Mi smo jednom išli autom na Sitoniju sa sedmomesečnim detetom. Može se, nije to neki problem. :)

TT
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Išli mi sa 3 meseca, isto na Sitoniju. Ne bih sa malim detetom išao po ostrvima.
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Ajde malo konktretnije :rofl:
Ovo bi lako moglo da se pretvori u ubeđivanje ko šta više voli...

Znači definitivno se ide kolima, bolji smeštaj je u pitanju...

Samo je pitanje gde ima više manjih prirodnih plaža i gde je manja gužva po gradovima gde borave turisti...ako je uopšte moguće dati adekvatan odgovor na ovo pitanje....
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

NHF, ali ne bi mi palo na pamet da idem na odmor sa detetom starim 3 ili 7 meseci. Necu da crknem ako propustim odmor jedne godine :pardon:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Ipak je to neka druga tema...ima dece koja odlicno podnose put i nas vozaca koji mnogo km prelazimo pa nam 1000 km za noc i nije neka muka ako se prethodno odmorimo.

E sad ono pitanje sta sve moze da se desi tamo je druga prica i nekako nisam tip osobe ili roditelja koji vidi problem u tome...

Svako ima svoj stav ali moja cera opusteno predje 500 km u danu sa malim pauzama kada idemo na mini odmor u BIH. Dobar auto, dobro sediste i za sada mirno dete :)
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Do sada nam je najlakše bilo kad je klinac imao 3m.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Kada se sve dobro organizuje deca ne bi trebala da budu problem ni sto se tice voznje ni sto se tice ostrva.
Evo mi ove godine planiramo da idemo sa decom na jedrenje bas po Grckoj (najverovatnije krecemo sa Mikonosa).
Posto sam vec krstario po CG i HR obali dosta detaljno sa motornim jahtama, a nemam iskustva sa jedrilicom niti sa GR obalom (u smislu krstarenja), sada pravimo plan da idemo sa prijateljima (jos jedna porodica sa 2 dece) na krstarenje Grckom oko 15 dana.
Vodili bi sa sobom cerkicu koja ima tek godinu dana i kontam kada se dobro odrade pripreme (poneses sve sto je potrebno) da nebi trebalo da bude nikakvih problema, a kamoli na ostrvu gde ipak mora biti svega koliko god odvojeno bilo.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Na Krfu nisam bio, ali ne bih isao sa tako malim detetom na Lefkadu.
Samo jedan je razlog. Na Lefkadu otici i biti stacioniran u jednom mestu sa jednom plazom je jeres. Na zapadnoj obali svuda moras ici kolima, a msm da je to previse cimanja za tako malo dete.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

somi-car napisao:Bebac odlicno podnosi put pa cemo ipak kolima. I onako cesto putuje :)

Hotel naravno sto bolji.

Vise me zanima sadrzaj ostrva jednog i drugog. U sustini sa njom bi nam vise odgovarale mirnije plaze i mesta pa gde ih je lakse naci, na Krfu ili Lefkadi?
Krf definitivno. Preporuka za mesto je Kassiopi na severu, jedino što je malo dalje od grada Krfa gde ima najviše dešavanja.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

blaugrana napisao:Na Krfu nisam bio, ali ne bih isao sa tako malim detetom na Lefkadu.
Samo jedan je razlog. Na Lefkadu otici i biti stacioniran u jednom mestu sa jednom plazom je jeres. Na zapadnoj obali svuda moras ici kolima, a msm da je to previse cimanja za tako malo dete.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
To je vec druga stvar. Ni ja ne bi sa malom decom planirao nikakvo svakodnevno njakanje sa prevozom...
Za malu decu je raj iskljucivo staticni odmor, bez previse cimanja sa kolima, guzvom, po onoj vrucini...
Odgovori