Kojim putem putovati?
Re: Kojim putem putovati?
Autoput it iz. 

Kojim putem je najbolje ići iz Dubrovnika u Beograd?
Najbržim 
Trebinje?
TT

Trebinje?
TT
To je logično ali nemam pojma kakav je tu put 
Posle postoji opcija da se ide na Višegrad ili Zvornik. Ovaj drugi put je malo duži ali ima i malo autoputa.

Posle postoji opcija da se ide na Višegrad ili Zvornik. Ovaj drugi put je malo duži ali ima i malo autoputa.
Ja sam preko Višegrada i Trebinja išao prošle godine za CG i put je sasvim Ok koliko se sečam, samo spremi sitne eure preko Bosne
, Gori deo je posle preko Srbije, barem tu kde sam ja išao, ali koliko se sečam ja sam išao slabijim putem.

Ti si verovatno išao preko Valjeva a ja bih preko Zlatibora pa Ibarskom. Taj put poznajem i ok je.
Tačno, preko Valjeva sam išao pošto sam bio još na Šarganskoj osmici.
Šta je preporuka od Beograda do Kragujevca?
Autoput do Batočine, ili da probam da se odvojim ranije, recimo kod malog Poažrevca, pa da obiđem recimo Oplenac i Topolu, još nešto u tom kraju?
Ili neki treći put?
Autoput do Batočine, ili da probam da se odvojim ranije, recimo kod malog Poažrevca, pa da obiđem recimo Oplenac i Topolu, još nešto u tom kraju?
Ili neki treći put?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Idi preko Batocine. Najbrze je.
Alternativa je Mladenovac-Topola, ako ti se vozi krivudavim putem. Uglavnom nema guzve, osim oko Mladenovca, pa moze da ti presedne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alternativa je Mladenovac-Topola, ako ti se vozi krivudavim putem. Uglavnom nema guzve, osim oko Mladenovca, pa moze da ti presedne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ako budem žurio idem preko Batočine.
Mislio da ako ne žurim iskoristim priliku da obiđem nešto, još kao klinac sam bio na nekoj eksurziji na Oplencu.
Ako nije loš put i nema previše policije krivine i ne smetaju previše.
Šta još treba videti u tom kraju? Neka preporuka za hranu, beše neka dobra jagnjetina oko Mladenovca ?
Mislio da ako ne žurim iskoristim priliku da obiđem nešto, još kao klinac sam bio na nekoj eksurziji na Oplencu.
Šta još treba videti u tom kraju? Neka preporuka za hranu, beše neka dobra jagnjetina oko Mladenovca ?

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
MB Mladenovac, tj. Vlaško Polje pre , sa desne strane na krivini 
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic

sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
MB ne radi nedeljom, ako slucajno tada naidjes. Dascara radi i to im je srecan dan 
Dukat u Cerovcu (pred KG, starim putem) vazi za mesto sa dobrim pecenjem.

Dukat u Cerovcu (pred KG, starim putem) vazi za mesto sa dobrim pecenjem.
Hvala drugari.
Verovatno bi išli u petak, mada najavljuju neku kišu. Vidim da baš dosta hvale MB, pa možda spojim malo uživanja u vožnji, kulturu i istoriju, i dobru hranu.

Verovatno bi išli u petak, mada najavljuju neku kišu. Vidim da baš dosta hvale MB, pa možda spojim malo uživanja u vožnji, kulturu i istoriju, i dobru hranu.
Pa te navigacija bacila preko Tare i Bajine Bašte na Debelo Brdo?maniaxxx napisao:Tačno, preko Valjeva sam išao pošto sam bio još na Šarganskoj osmici.

Dobar je put, fino se vozi, brzo se stigne, treba obići Oplenac.jocas napisao: Mislio da ako ne žurim iskoristim priliku da obiđem nešto, još kao klinac sam bio na nekoj eksurziji na Oplencu.
Ako ste ljubitelji vina možda da svratite ovde: http://vinarijaaleksandrovic.rs/Vinarija
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U sklopu ulaznice za Oplenac je i ulazak u Kraljevu vinariju. Ja sam imao srece i upao kada je bila neka organizovana tura, autobus. bila super prica, degustacija, obilazak...
Aleksandrovic je svakako jedna od nasih najboljih vinarija, a prvi su u Srbiji proizveli pravi sampanjac (koji doduse nije iz Sampanje).
Aleksandrovic je svakako jedna od nasih najboljih vinarija, a prvi su u Srbiji proizveli pravi sampanjac (koji doduse nije iz Sampanje).