Grčka
Re: Grčka
A kakva je po pitanju kafica i restorana ? I jel ima nekih aktvnosti poput krstarenja, ronjena, izleti neki ?
Ja cu ici sa devojkom, tako da me diskoteke uvece ne zanimaju, ali volim da sednem u lep lokal ili da vidim neke znamenitosti
Ja cu ici sa devojkom, tako da me diskoteke uvece ne zanimaju, ali volim da sednem u lep lokal ili da vidim neke znamenitosti
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sva moja iskustva potiču sa istočne strane Sitonije. Iz Ormos Panagiasa kreću brodići/obilasci brodom Svete gore, iz Sartija kreću ture brodićem (obilasci plaža, kupanje, ručak na brodu i tako te varijante), dok u Kalamitsiju ima škola ronjenja i vode na ronilačke ture. Restorana/taverni ima svuda, prednjači Sarti (posebno sa kafićima) ali ih ima i u uvalama/plažama kod Sykie, u Kalamitsiju, Vurvuruu i na drugim lokacijama. Svaka veća i poznatija plaža ima i beach bar ili kakvu tavernu, a na nekim plažama se noću prave i žurke uz muziku dj-eva (Goa). Ne morate se bojati oko toga, ima svega.
TT
TT
Naravno booking.com, ali cene su malo...A generalno je Sarti skuplji od prvog prsta. Zato pitam za jos neka resenja, ili ici na slepo, na bum
Pre par godina sam isao u Sarti preko agencije, ali nemam toliki slobodan period sada
Pre par godina sam isao u Sarti preko agencije, ali nemam toliki slobodan period sada
Ovo mi zvuči skroz kulSaša napisao:Sva moja iskustva potiču sa istočne strane Sitonije. Iz Ormos Panagiasa kreću brodići/obilasci brodom Svete gore, iz Sartija kreću ture brodićem (obilasci plaža, kupanje, ručak na brodu i tako te varijante), dok u Kalamitsiju ima škola ronjenja i vode na ronilačke ture. Restorana/taverni ima svuda, prednjači Sarti (posebno sa kafićima) ali ih ima i u uvalama/plažama kod Sykie, u Kalamitsiju, Vurvuruu i na drugim lokacijama. Svaka veća i poznatija plaža ima i beach bar ili kakvu tavernu, a na nekim plažama se noću prave i žurke uz muziku dj-eva (Goa). Ne morate se bojati oko toga, ima svega.
TT

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Moram samo obavezno naglasiti da je auto neophodan da biste sve ovo videli i doživeli jer je na Sitoniji (posebno istočnoj strani) sve prilično "razvučeno". Ako ste od onih koji ne vole da pale auto na moru onda je možda bolje da razmislite o drugoj lokaciji. Ili, u tom slučaju vrlo pažljivo birajte smeštaj, gde i na koliko vam se nalazi plaža (i koja i kakva, odnosno šta vam najviše odgovara). U ovom smeštaju gde idemo moram recimo da palim auto čak i da bih otišao do pekare, ali meni/nama to uopšte ne predstavlja problem. 
TT

TT
To su me već upozorili, meni je danas drugar predložio mesto Nikiti ali nisam stigao da istražnim detaljno.
Mada vidim da cela poluostrva nisu preterano velika, kakvi su im putevi?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Mada vidim da cela poluostrva nisu preterano velika, kakvi su im putevi?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Put koji ide oko prsta je odličan za GR uslove, malo ga suzi žbunje sa strane ali se lepo vozi.
Saša voli da ide u brdsko-planinski deo Sitonije, koji recimo meni nije po volji.
Deo od Nikitija do Neos Marmarasa je najurbaniji (hoteli su uglavnom tu smešteni) i odličan je za prvi put na Sitoniji. Lako se pređe na istočnu stranu, blizu je i Solun ako zatreba...
Saša voli da ide u brdsko-planinski deo Sitonije, koji recimo meni nije po volji.
Deo od Nikitija do Neos Marmarasa je najurbaniji (hoteli su uglavnom tu smešteni) i odličan je za prvi put na Sitoniji. Lako se pređe na istočnu stranu, blizu je i Solun ako zatreba...
Saša napisao:Putevi su dobri, nisu neka perfekcija ali su za naše pojmove i više nego o.k. Ceo krug da obiđeš Sitoniju autom je oko 120 km ako se ne varam.
TT
E jos jedno pitanje, vidim na gmaps da je ovaj put oko poluostrva dobar, ali kakvi su ovo putevi što od zapada ka istoku ( i obrnuto), nije prosao ni google tuda,a oni se svuda zavuku