Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Niđe veze sa komforom i kvalitetom nego sa živcima i tolerancijom.
Kome smeta ne ide, kome ne smeta ide, simple as that.
Kome smeta ne ide, kome ne smeta ide, simple as that.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Netacno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Captain Slow
Tačno.
Mi kad smo bili klinci mi smo se ljubili i navatavali u bioskopu, smeta li vam i to?
Mi kad smo bili klinci mi smo se ljubili i navatavali u bioskopu, smeta li vam i to?
- Delija
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa temom?
BTW, a ti imas koliko godina?
BTW, a ti imas koliko godina?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Captain Slow
Ne znam kakve to veze ima sa filmovima i bioskopom,
niti zašto je to važno za diskusiju iz koje se isključujem,
nema poente da svodimo na godište i lični nivo.
Uključio sam se jer me zanimalo kako ja to ne vidim što vi vidite,
ali opet možda sam ja oguglao i otupeo, možda je to problem.
niti zašto je to važno za diskusiju iz koje se isključujem,
nema poente da svodimo na godište i lični nivo.
Uključio sam se jer me zanimalo kako ja to ne vidim što vi vidite,
ali opet možda sam ja oguglao i otupeo, možda je to problem.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
A koji bioskop je u pitanju? Ja sam bio u Cineplexxu u Uscu dosta puta i nikad nisam imao problema sa time. Uvek je tisina i ne cuje se nikakvo suskanje i mljackanje, sve je bilo skroz ok uvek.passenger napisao:I ja kažem da preturuju ovi iz bioskopa![]()
Ma nemoj zezaš Laki. Nisam bio tu u Austriji niti u CH u bioskopu, ali u Srbiji sam bio često, jer je bioskop 500 metara od mene, još mi je drug radio tu, pa sam za neke termine i besplatno mogao da idem.
Jelo se, pilo se, pričalo se, svuda sjaje mobilni telefoni (smeta ako si u poslednjem redu). Dešavalo se da su mi pomerali stolicu nogom itd. Nema te osnovne kulture. S obzirom da je hrana u bioskopu skupa, a sprat dole je prodavnica Idea, svi kupuju dole i unose u bioskop, a uglavnom kupuju čipseve, smokije itd, a ta folija šuška.
Sve u svemu, meni je veći doživljaj (dok ne probam neki profi kino) da sedim kod kuće sa suprugom uz kapućino i nešto slatkiša.
Poslednja izmena od H4wkeye u 31 Maj 2016, 13:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Delija, ovo što ti pišeš je subjektivni osećaj a ja pišem o kvalitetu u ozbiljnom bioskopu u odnosu na kućni sistem.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Eto meni ne samo da ne smeta nego ni ne primecujem veliku vecinu da ne kazem imaginarnih problema.
Cips i slicno iz kesice retko ko jede, uglavnom su kokice na tapetu, a 90% ljudi pojede grickalice u prvih 10ak minuta.
Telefon ne secam se da sam video da nekome svetli, a samo ovog meseca sam bio 3 puta u bioskopu...
Послато са GT-N7100
Cips i slicno iz kesice retko ko jede, uglavnom su kokice na tapetu, a 90% ljudi pojede grickalice u prvih 10ak minuta.
Telefon ne secam se da sam video da nekome svetli, a samo ovog meseca sam bio 3 puta u bioskopu...
Послато са GT-N7100
- Delija
- Kontakt:
@Captain Slow
Pa ako kazes "u moje vreme", onda je vrlo bitno da se zna koje je to vreme.
Meni u profilu pise koje sam godiste - nemam razloga da bilo sta krijem.
@Floyd
Znam jako dobro sta je ozbiljan bioskop i reper mi, naravno, nije Srbija.
Pa ako kazes "u moje vreme", onda je vrlo bitno da se zna koje je to vreme.
Meni u profilu pise koje sam godiste - nemam razloga da bilo sta krijem.
@Floyd
Znam jako dobro sta je ozbiljan bioskop i reper mi, naravno, nije Srbija.
I bolji ti je LED/Plazma 60" i kućno ozvučenje?
Ja nemam surround sistem kući ali osetim razliku kad gledam film na 1.65m i 33m
Ja nemam surround sistem kući ali osetim razliku kad gledam film na 1.65m i 33m

- Captain Slow
Delija, iz istog smo vremena, ali se ne slažemo, no nije ni bitno.
Slažem se sa Ivanom i Flojdom i gore napisanim.
Slažem se sa Ivanom i Flojdom i gore napisanim.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Najbolji osecaj je gledati film u ogromnoj sali na ogromnom platnu !
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
I nek jedu i piju. I ja uzmem kokice ili čips, ali kod njih. Kakvo pakovanje dobiješ kod njih, a kakvo u Ideji kada kupiš? U bioskopusu otvorena ili kartonska pakovanja, jer ne šuškaju. I Ideji kupiš kese slatkiša koje šuškaju sve vreme.Grujic napisao:Pa nije kada je dozvoljeno da se jede i pije.
Pa i ne idem, u čemu je sad problem? Ne preterujem, ali baš ne preterujem. Sećam se čak jednom da smo se smejali nas 3-4 koliko su buku pravili jedan par ispred nas. Nema šta nisu izvadili da jedu i sve prošvercovali iz prodavnice u šuštećem pakovanju. Posle sat vremena sam ih pitao je l će i roštilj da založe, jer su i iz McDolands uzeli hamburgere.Captain Slow napisao:A ovo što vam smeta, jednostavno nemojte ići i problem rešen.
Uz napomenu da preterujete ali baš.
Jašta. Možda sam previše osetljiv i očekujem normalnu atmosferu, ne piknik. U stvari, i ja jedem u bioskopu, uzmem uglavnom ogromnno pakovanje kokica i koka kolu, ali kod njih u kartonskoj ambalaži, ne u kesi koja šušti i čuje se. Zamisli 80 puta zavučeš rukuu šušteću kesu?Delija napisao:svakakve bagre koja ometa gledanje na sve moguce nacine (suskanje, pricanje, drkanje telefona, iritantno smejanje na silu, zdranje, mljackanje, prezivanje, smrad...) - meni mozda i najvise od svega treba moja fotelja i/ili moj "lenjivac" u koji mogu da se zavalim kao covek i da uzivam.
Zabranjeno je ako je iz druge prodavnice, bar u Sinepleksu. Trebalo bi kod njih da se kupi, direkt u bioskopuLaki021 napisao:Pa gde je u svetu zabranjeno unosenje kokica i sokova?
I zasto bi bilo...
Sinepleks.Captain Slow napisao:U kom bioskopu, koji film, koji termin?
Stolice su fiksirane 7 godina već, nemoguće ih je pomeriti.
Da, fiksirane su. Slagao sam da su mi pomerali stolice, da bih ispao zanimljiviji. Je l toliko teško da prihvatiš istinu?
Ne mislim na Ušće.Kornjaca Rade napisao:Verovatno misli na usce, sve je tako kad je iole popularniji film.
Bioskop je Sinepleks.
Termin? Ko zna, svaki put je bila slična atmosfera. Papana imaš u 21h isto tako i u 00:30h. Ponesu četvrtinu trafike i jedu. I napominjem 9. put, nije problem jesti, ali je problem ako zavlačiš ruku u kesu 20x i to se čuje, šuška. Kupi kartonsko pakovanje u bioskopu i neće se čuti. I mobilni se ne ispušta iz ruku, non stop svetli. Taj kontrast u mračnoj sali ne prija.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Captain Slow
Jedina istina je da si slagao, ostalo me ne zanima.passenger napisao:Sinepleks.Captain Slow napisao:U kom bioskopu, koji film, koji termin?
Stolice su fiksirane 7 godina već, nemoguće ih je pomeriti.
Da, fiksirane su. Slagao sam da su mi pomerali stolice, da bih ispao zanimljiviji. Je l toliko teško da prihvatiš istinu?
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
OST iz filma inglorious basterds je meni mozda omiljeni OST. Slusajuci muziku se vrti ceo film kroz glavu plus muzika je vanvremenska.aviator napisao:passenger napisao: PS
Da li pamtite originalnu muziku iz nekog filma, snimljenog u poslednje vreme, da je možete slušati sa CD-a i li radija? Kao melodiju, a u isto vreme kao podlogu za film. Da njenim slušanjem "provrtite" film ili najupečatljivije scene iz njega.
Čuvam oko 30-ak LP-ija sa filmskom muzikom koja slušam, ako bar nisam odvojio vreme da ponovo odgledam i "njen" film
Ranije su se kompozitori filmske muzike pamtili kao i režiseri. Morikone, Vangelis, Tjomkin,...
A danas, ako nema 3D, nema filma. Sve ostalo je efemerno.
https://www.youtube.com/watch?v=rNmkE5V ... DB9809FCF0
ovo je link za kompletan ost