goblin napisao:sebekkg napisao:
Wireless charge je odlicna stvar jer ne drndas usb ulaz, a ipak puni solidnom brzinom. Inace i ja sam pobornih originalnog punjaca, zato sam za svoj telefon i uzeo iako je bio oko 3000. Zato kvalitetno i brzo napuni bateriju i onda znam na cemu sam. Ove jajare po kupujemprodajem sto uvaljuju OREGINAL Samsung su prica za sebe.
E da, za oglase mi je odmah rekao da ne gledam posto je velika vecina kopije i da se ne igram.
Ja uopste necu da tvrdim da su originalni punjaci najbolji posto nisam iz te struke niti poznajem tematiku dovoljno dobro. Jednostavno sam uzeo ono sto mi je savetovano da je najbolje za moj aparat a cenu sam ostavio po strani kao faktor izbora. Najbitnije je sto sam zadovoljan, a da li to toliko vredi, da li je stvarno bolje od ostalih varijanti... sada nebitno.
Mozda si mogao da pogledas oglase, ne bi ništa izgubio, nisam ih ni ja pogledao, ali pretpostavljam da ima originala...
Ono što sam pogledao, a zanimalo me je zbog sledećeg telefona, svidja mi se taj dock, je cena u Rumuniji, a u radnji košta 44e...tako da, podržavam kupovinu tih stvarčica, ali mislim da su preterali sa cenom...na Ušće mislim...
Inače mi nije teško jednom dnevno da ostavim telefon da se napuni, tako da će kupovina ovih wireless stvarčica da mi bude bacanje para...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk