Hot hatch
Re: Hot hatch
Ovo neki budz ili stvarno postoji?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
220-230ks, ima ih za manje od 10k eura po oglasima.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pokaj se grešniče! Volvo C30 T5.stefanan napisao:Ovo neki budz ili stvarno postoji?

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

znaci stanje i dalje redovno, u hh temi dominiraju vozaci dizel limuzina sa svojim poimanjem hh-va 

Ne nego treba da prihvatimo tvoje mišljenje kao jedino ispravno... kao da si premijer 
Btw, možda i ja postanem vlasnik jednog starijeg HH krajem godine pa ću valjda imati pravo da pišem u temi

Btw, možda i ja postanem vlasnik jednog starijeg HH krajem godine pa ću valjda imati pravo da pišem u temi

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Pametno Floyde, ispuni plan 
Off topic:
Kada stiže zamena za f30? Čini mi se da si pominjao jun/jul kao termin kada ćeš preuzeti auto...

Off topic:
Kada stiže zamena za f30? Čini mi se da si pominjao jun/jul kao termin kada ćeš preuzeti auto...
Nikad ga nisam uzivo video, tj nisam video ni C30 sa ovakvim prednjim krajem,zato pitamGeza napisao:Pokaj se grešniče! Volvo C30 T5.stefanan napisao:Ovo neki budz ili stvarno postoji?
Malo više su ga doradili u FL izdanju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Manuelni, šestak 

Nije još oficijelno moj ali ga vozim

Zamena je stiglaRisto napisao:Off topic:

Nije još oficijelno moj ali ga vozim

- Risto
Čestitam,
čekamo predstavljanje
čekamo predstavljanje

Hmmm, stariji hh, manuelni šestak. Sad koliko je stariji je relativan pojam, gta ili r32, tipujem na prvo?
Sent from my D5503 using Tapatalk
Drugo - Mk 5 R32 

Hvala. Biće i predstavljanje ali ne smem ovde više da pišem o dizelu, pa još kamionuRisto napisao:Čestitam,
čekamo predstavljanje

- Risto
To je auto od onog komšije, ako se dobro sećam, što si pominjao? To bi bio pametan potez, već sada taj auto sa malom kilometražom vredi ozbiljne pare, očekujem nastavak trenda u budućnosti.
Pa zašto bez dsg crni flojde, izgubićeš 324 hiljaditinke do stotke 
Jel postoji varijanta da uloviš neki edition umesto tog šestaka? Biće ti možda žao jednog dana.
Videćeš kako će ti se što ga duže budeš vozio obrnuto proporcionalno smanjivati želja da ovde napišeš bilo šta ozbiljno.

Jel postoji varijanta da uloviš neki edition umesto tog šestaka? Biće ti možda žao jednog dana.
Videćeš kako će ti se što ga duže budeš vozio obrnuto proporcionalno smanjivati želja da ovde napišeš bilo šta ozbiljno.