Inače, već drugi put idem kod sudije za prekršaje zbog tuđe krivice, oba puta zbog službenih automobila koje nisam u tom trenutku vozio. Samo bi mi još trebali i kazneni poeni...
Parkiranje
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Parkiranje
Juhu-hu...
Inače, već drugi put idem kod sudije za prekršaje zbog tuđe krivice, oba puta zbog službenih automobila koje nisam u tom trenutku vozio. Samo bi mi još trebali i kazneni poeni...
... i ti sad kupi Hondu. Vidis kakvi su to neljudi?!Day Walker napisao:Da li je potreban komentar?
Bahato i sebicno....![]()
![]()
Posteni i dobri Opelovac s leva ne moze da parkira od ovog bahatog.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Koliko god se trudio da se svaki put parkiram tako da ostavim što više mesta sa obe strane meni su obe strane kola u bezbroj ožiljaka od tuđih vrata. Ljudi su stoka.
Kad vidis da nema mnogo mesta, jednu stranu zatvori 
Tj obicno okrenem auto u rikverc i pribijem se uz auto koji je okrenut suvozacevim vratima ka meni. Tako ja mogu da izadjem normalno, a i ovaj s druge strane da udje bez udaranja u moj auto... Pali tehnika, imam samo 3 otiska vrata
Tj obicno okrenem auto u rikverc i pribijem se uz auto koji je okrenut suvozacevim vratima ka meni. Tako ja mogu da izadjem normalno, a i ovaj s druge strane da udje bez udaranja u moj auto... Pali tehnika, imam samo 3 otiska vrata
Radim i ja to i to je ok, međutim problem je što se neko isparkira, dođe druga budala i trassss.
Da stanujem u Beogradu, nema sanse da bih po gradu vozio bilo sta bolje od recimo Punta 1.2 ili Yarisa i to starih barem nekoliko godina. Kupiti nov ili relativno nov skup auto i onda ga voziti po BG-u, ostavljati na parkinzima i garazama - to je hrabrost sa elementima ludosti.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne deluje kao da je uano mesto na slici, ali kad otvorim moja vrata na prvi stepen, nalegnu taman na Civic..Texonja napisao:... i ti sad kupi Hondu. Vidis kakvi su to neljudi?!Day Walker napisao:Da li je potreban komentar?
Bahato i sebicno....![]()
![]()
Posteni i dobri Opelovac s leva ne moze da parkira od ovog bahatog.
Ma idiot bre.. A to je bilo jedino prazno mesto
Brzine idu u H-a !!!

Apsolutno si u pravu.Mada plase se ljudi da parkiraju pored ljutih masina,i dalje misle da ako ogrebu ljutu masinu da im sledi prebijanje kolena od vlasnikaTexonja napisao:Da stanujem u Beogradu, nema sanse da bih po gradu vozio bilo sta bolje od recimo Punta 1.2 ili Yarisa i to starih barem nekoliko godina. Kupiti nov ili relativno nov skup auto i onda ga voziti po BG-u, ostavljati na parkinzima i garazama - to je hrabrost sa elementima ludosti.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Day Walker
Nije da branim Civic
, ali da li je parkiran pre ili posle auta koji je njemu sa desne strane?
BTW, i Astra gazi belu liniju
Nije da branim Civic
BTW, i Astra gazi belu liniju
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
Pa morao sam da nagazim, nije mi bilo druge
A parkiran je bukvalno prvi... I stoji tu par dana, ne znam da li se pomerio.
A parkiran je bukvalno prvi... I stoji tu par dana, ne znam da li se pomerio.
Brzine idu u H-a !!!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U V.Banji sam bio smesten u nekim apartmanima, koji ispred imaju svoj parking. Parking mesta su relativno uzana, ali to i nije najveci problem. Problem je sto neki zabodu auto ukoso i zabole ih sto bi mozda jos neko da se parkira. Jedan takav je ostavio auto i tri dana ga nije pomerio... A nije bas da ima viska parking mesta.
Posle videh da na vecini parkinga u VB ljudi pojma nemaju kako se ostavlja auto, niti cemu sluze obelezena parking mesta
Bitno da se parking naplacuje od 7-22 ili 23h, svim danima, tj i nedeljom...
Posle videh da na vecini parkinga u VB ljudi pojma nemaju kako se ostavlja auto, niti cemu sluze obelezena parking mesta
Bitno da se parking naplacuje od 7-22 ili 23h, svim danima, tj i nedeljom...
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=627171
evo muski parking
tex, a ti video zenski, da nisi bio u gradu pored ovog
evo muski parking
tex, a ti video zenski, da nisi bio u gradu pored ovog
- Day Walker
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Odlicno je prosao/la kako je moglo da bude... Da je bio nosom napred odleteo bi dole...