2016 Renault Megane
Re: 2016 Renault Megane
Megan u ovom paketu poseduje multi sens, to jeste 4 moda podešavanja auta, od voznih karakteristika, načina rada motora, preko personalizacije izgleda displeja, boja enterijer osvetljenja itd.... bez obzira da li se radi o DCI ili TCE agregatima. U EKO modu, auto zaista troši minimalno, pri čemu su karakteristike jako slabe, do sport moda, koji je kao čipovan auto.
Smešno je porediti enterijer Clia 4, sa enterijerom Megana u Intens paketu, kao po kvalitetu tako i po ergonomiji i dizajnu.
Ceo sistem u Meganu radi perfektno, pri čemu nema veze sa starijim modelom, koji izgleda totalno klot, u odnosu na ovoga. Dovoljno je probati kao se zatvaraju vrata i haube (kao i sam zvuk radnje), i biće jasno koja je razlika u pitanju.
Multimedija ima jako pristojan zvuk i bez Bose paketa (mislim da ima 10 zvučnika)
Navigacija je odlična
Smešno je porediti enterijer Clia 4, sa enterijerom Megana u Intens paketu, kao po kvalitetu tako i po ergonomiji i dizajnu.
Ceo sistem u Meganu radi perfektno, pri čemu nema veze sa starijim modelom, koji izgleda totalno klot, u odnosu na ovoga. Dovoljno je probati kao se zatvaraju vrata i haube (kao i sam zvuk radnje), i biće jasno koja je razlika u pitanju.
Multimedija ima jako pristojan zvuk i bez Bose paketa (mislim da ima 10 zvučnika)
Navigacija je odlična
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Tek ovo nisam video...
Hvala!

Hvala!

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
A kako na ovom klotu izgledaju farovi bez onih led repova?
- methane.master
Nažalost nemam sliku klota spolja.Kornjaca Rade napisao:A kako na ovom klotu izgledaju farovi bez onih led repova?
Širim haos!
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Dok mi ne padne u sake i dok ga ne probam ne mogu nista da kazem, sve tri generacije sam probao i do sada mi se najvise svidela unutrasnjost trece (nikakvih fix ideja u kabini).
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Xa xa Aca i ko da vise. Ovog Megana je dobio na vise dana, sto vec znaci nesto.
Nadjite test o Golfu ili A3 njegov, i onda procitate ovaj gde mu je Golf u svakoj trecoj recenici.
Ljakse koji mora da plati da dobije auto na test, a ako ne plati ili njemu plate najbolji je. Do nedavno he Toyota bila bez premca, a svi ostali x mesta ispod.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Još mu ljudi plaćaju da bi dobili savet od njega.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Nije loš Megan unutra, taman spram klase. Spolja je bolji. Vozio sam 1.2tce 130, ide sasvim korektno ali kad se gazi nije mali potrošač. Menjači su dosta dobri u redom tim novim modelima.
Ima neko različito podešavanje unutrašnjeg osvetljenja, razne modove table, svašta nešto da našminkaju sam auto, nekome će se svideti to sve
Unutra, posebno po pitanju opreme je iskorak u odnosu na prethodni model.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Ima neko različito podešavanje unutrašnjeg osvetljenja, razne modove table, svašta nešto da našminkaju sam auto, nekome će se svideti to sve

Unutra, posebno po pitanju opreme je iskorak u odnosu na prethodni model.
Sent from my D5503 using Tapatalk
- methane.master
Ovaj auto bi bio savrsen da se ispravi neke stvari.
1. Da sedista budu malo uzdignuta, kako bi pozadi stopala bila slobodnija
2. Zadnji nasloni za glavu da su manji (jer bi preglednost bila mnogo bolja) i da mogu da se uvlace
3. I ta centralna konzola da se ulepsa i malo kvalitetnija izrada. Sa velikim tabletom da se dugmici poboljsaju i srede bilo bi ekstra. Novi volvo S90 je to fantasticno odradio.

Mogli su recimo da maznu od novije astre (deo za klimu) ili jos bolje od audi-ja
Gledam malopre na netu SAT i naidjem na deo da su potrosnju sa engleskog na srpski preveli kao struja hahahah lol
1. Da sedista budu malo uzdignuta, kako bi pozadi stopala bila slobodnija
2. Zadnji nasloni za glavu da su manji (jer bi preglednost bila mnogo bolja) i da mogu da se uvlace
3. I ta centralna konzola da se ulepsa i malo kvalitetnija izrada. Sa velikim tabletom da se dugmici poboljsaju i srede bilo bi ekstra. Novi volvo S90 je to fantasticno odradio.

Mogli su recimo da maznu od novije astre (deo za klimu) ili jos bolje od audi-ja
Gledam malopre na netu SAT i naidjem na deo da su potrosnju sa engleskog na srpski preveli kao struja hahahah lol

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Da je samo to, cena bi skocila mnogo i ne bi bio konkurentan.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Pa za smanjenje zadnjih naslona za glavu i vise prostora za stopala, nebi nista kostalo. Mozda bi cak i ustedeli na naslonu za glavu
A sto se tice tih dugmica... Pa ne verujem da bi kostalo vise od 500 evra, a efekat bi bio mnogo, mnogo, mnogo bolji. Vise bi koristi imali od takvih dugmica i te cene, nego ovako ocajnih
P.S. I upravu si za to. Definitivno mu nebi bilo konkurenta bar naredne 2-3 godine. Oduvao bi sve
. Ovako mu astra parira. Samo sto je neki krele u astri okrenuo brojeve da prate centar kruga. Pa je tako 270 kontra okrenut. Ludost i rugoba 
A sto se tice tih dugmica... Pa ne verujem da bi kostalo vise od 500 evra, a efekat bi bio mnogo, mnogo, mnogo bolji. Vise bi koristi imali od takvih dugmica i te cene, nego ovako ocajnih
P.S. I upravu si za to. Definitivno mu nebi bilo konkurenta bar naredne 2-3 godine. Oduvao bi sve

Poslednja izmena od Difermo u 05 Jun 2016, 12:19, izmenjeno 1 put ukupno.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
To su current preveli kao struja umesto trenutna potrosnja.