Risto napisao:rutinski odgovor iz tabora crno belih, drzavni projekat...
Gudura je dao trojku jer je Vucic to trazio od njega
dok smo mi vladali takve trojke smo davali ozbiljnim klubovima
sa vama je uvek bilo laganica 15-20 razlike, tako da se i tu razlikujemo
kolo sreće se okreće...kad sa vlasti odu klošari sa zvezdinog severa vratiće se zvezda tamo gde je bila četvrt veka i tako u krug
tek kad se privatizuju oba kluba videćemo gde je ko
Gde je bila četvrt veka? Pretpostavljam da znaš da je Zvezda u staroj SFRJ bila trofejniji klub od Partizana? Dok ste se vi navatli trofeja dok smo se mi borili za opstanak, dok su Danilović i Vujošević mlatili sudije po svlačionicama, pištoljima ih terali da potpisuju ugovore, i uopšte, zbog svog utemeljenog položaja imali pravo preče kupovine svakog iole vrednog domaćeg igrača?
I promeni se slika na godinu dve i suza suzu roni, daj budite muškarci barem malo, mi nismo ni izbliza NIKADA ovako plakali kao vi posle ovo malo seksanja.
Zaborave oni brzo sve i svasta, rezim im ne da da osvajaju titule, kakva glupost.
Kako su onda prosle godine uzeli titulu u fudbalu? Uzeli su i ove godine titulu u vaterpolu, sve to pod ovim rezimom. Otkako je SNS na vlasti, prica ide da ih sistem tlaci, ako uzmu trofej, to je herojski poduhvat a ako ne onda je sistem kriv za to.
Pazite drugari, mi smo istu pricu prosli, pogresna opravdanja godinama. Ja se secam da sam bio razocaran sto Kari nije uzeo titulu u zadnjem mandatu, a sada, kada pogledam roster odmah mi je jasno zasto nije uzeo trofej. Vise radite sa mladjim kategorijama, treba vam bolji scouting, imate vrlo dobrog trenera, radite i javite se pocetkom sezone da vidimo sta ste napravili.
Njima drzava daje vise para nego nama, pricamo o basketu, pa opet kukaju. To sto su oni napravili dugove uopste nije moj problem, oni su jos daleko od kanala u kome smo mi bili. Kada se setim sezone sa pre dolaska Covica, nije mi dobro...
Upljuvaste se ovde u medjusobnoj raspravi, a zapravo ste dvoglavo zlo sa istog drzavnog tela koje unistava nas sport. Posebno je tuzno sto u raspravi prednjace novosadjani i "novosadjani", pazovcani, vrscani, bosanci, kraljevcani... Drzava je to satiranje lokalnog i stvaranje "nacionalnih" klubova odradila majstorski i sada drzanjem uzdi lako moze da upravlja dogadjanjima i nastavi sa manipulacijom.