Hot hatch
Re: Hot hatch
Ubi auto u pojam.
t
t
Na slici onako al uzivo je odlican.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Takvu, sličnu, sivu boju je Audi promovisao još s prvim Audijem TT i na neki način jeste njihov zaštitni znak.
Ovu?
Tesko da im je ta boja zastitni znak. Zapravo nije da imaju uopste neku specificnu boju koja ih karakterise, deluje mi da su mozda plava i crvena nekako uvek prvi izbor za promociju RS modela.
- starac vujadin
Da, tu..."mrtvačku sivu" su krenuli da furaju s Audijem TT prve generacije. Poprilično hrabro, moram priznati, ali su uspeli.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nikad bolja boja.

Poslato sa Tapatalk-a

Poslato sa Tapatalk-a
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čuj, toliko ih slabo razlikujem da je mogao da bude i TDIMarkoni napisao:To je S3.

Širim haos!
- starac vujadin
I da, zaboravih da je takvu varijantu sive, samo malo svetliju prvi promovisao Abarth i to je njegova zaštitna boja Campavolo siva.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Meni se ne svidja. Sličnu boju ima i Škoda kod RS tsi/tdi
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Pa naravno da ima kad je to sve isto
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Boja? Izgleda ko prelakiran prajmer... 

- starac vujadin
Ta boja, plus one "guseničarske" felne koje je furao Audi u to vreme i TT je tada izgledao kao Gruberov "mali tenkić" 

Zastitna boja valjda znaci da je po njoj brend prepoznatljiv, da je dosta cesta, vecinska. Tipa crveni ferari, dukati, zuti lambo i sl. Ova je bila na TTu i do sada ju je mozda kupilo ukupno trideset ljudi na svetu za ovih dvadesetak godina 

Pa bas i nisi u pravu. Jedini TTS II i RS3 prodati kod nas su u toj boji.
Da je zastitna, i nije, ali da se povezuje sa Audijem - povezuje se. Meni je prvi TT u toj boji bio odlican, ovo su cini mi se malo svetlije nijanse te boje. Ukucaj na mobile.de TT, grey, i sam ces videti koliko ih ima.
Poslato sa Tapatalk-a
Da je zastitna, i nije, ali da se povezuje sa Audijem - povezuje se. Meni je prvi TT u toj boji bio odlican, ovo su cini mi se malo svetlije nijanse te boje. Ukucaj na mobile.de TT, grey, i sam ces videti koliko ih ima.
Poslato sa Tapatalk-a