Grčka
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Grčka
Imas novu SAT patrolu, taman mozes da bacis pogled. Ima radova kroz MK pa se na par mesta vozi jednom trakom.
Pitanje za one koji su isli na Lefkadu. Koliko vam je vremenski trebalo?
Najvise me brine granica tj guzva kod Grka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Grčka
Pa idi na Dojran 

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ja za poslednjih 5 odlazaka nikada nisam cekao na Grckoj granici duze od 15 minuta. Veci sam broj puta prosao bez pregledanja dokumenata uopste, samo mahnu rukom.
Za Lefkadu izvlacis prosek posle Soluna kada se ukljucujes na E90 Egnatia Odos. Moze da se stigne za desetak sati, ako nema vecih zastoja. Pretpostavljam da znas, ali iskljucujes se kod mesta Ioannina i nastavljas preko Arte ka Prevezi regionalnim putem, ne ides do Igumenice.
Za Lefkadu izvlacis prosek posle Soluna kada se ukljucujes na E90 Egnatia Odos. Moze da se stigne za desetak sati, ako nema vecih zastoja. Pretpostavljam da znas, ali iskljucujes se kod mesta Ioannina i nastavljas preko Arte ka Prevezi regionalnim putem, ne ides do Igumenice.
Brže bar pola sata.McGruja napisao:Kakav je put sad? Do Mk je sad dosta brze?
Auto put je produžen do pred most obnove na ulazu u Grdelicu, onda stara deonica kroz Grdelicu do posle V Hana, oko 20km magistrale, posle V Hana novo parče auto puta od 30ak km.
Danju je to parče magistrale problematično jer ima dosta putarskih kamiona koji voze materijal na okolna gradilišta. Noću bi moralo da se tuda ide mnogo brže.
Računam da bi noću moglo da se stigne od Plavog mosta do granice za 3 sata vožnje.
Sremska Mitrovica nidri 12 sati sa pauzom od pola sata, jednom, bez prevelikog zadržavanja na granicama uz poštovanje saobraćajnih propisaDay Walker napisao:Imas novu SAT patrolu, taman mozes da bacis pogled. Ima radova kroz MK pa se na par mesta vozi jednom trakom.
Sony Z2
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pisao sam gore, nedelja pre podne, ravno 3h vožnje bez ludovanja (imam neadaptivni tempomat na suvozačkom mestu). Od Pionira...Paja napisao:Brže bar pola sata.McGruja napisao:Kakav je put sad? Do Mk je sad dosta brze?
Auto put je produžen do pred most obnove na ulazu u Grdelicu, onda stara deonica kroz Grdelicu do posle V Hana, oko 20km magistrale, posle V Hana novo parče auto puta od 30ak km.
Danju je to parče magistrale problematično jer ima dosta putarskih kamiona koji voze materijal na okolna gradilišta. Noću bi moralo da se tuda ide mnogo brže.
Računam da bi noću moglo da se stigne od Plavog mosta do granice za 3 sata vožnje.
Boringly average, but also perfect for school run mums
450km, prosečno 150km/h?Paja napisao:Brže bar pola sata.McGruja napisao:Kakav je put sad? Do Mk je sad dosta brze?
to je nemoguće
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
i? kako pređeš 390km od kojih su 30ak magistrala sa normalnom vožnjom za 3 sata, majke ti? rekao si bez ludovanja, a to je valjda poštovanje ograničenja brzine
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Hvala drustvo, svaka info znaci.
Ima jos mesec dana i kusur do mora, al se pripremam logisticki.
Rade, Dojran mi ne odgovara, to je alternativa za Tasos i Hlakidiki najvise.
Shonenk, uzdam se u Navi, valjda nece da omane
Ima jos mesec dana i kusur do mora, al se pripremam logisticki.
Rade, Dojran mi ne odgovara, to je alternativa za Tasos i Hlakidiki najvise.

Shonenk, uzdam se u Navi, valjda nece da omane

Brzine idu u H-a !!!