Nisu to ljudi od 20,30 godina

Ne znam za vilu i stilski namestaj, ali ovaj ima i preko 60 rekao bih...Xepoj87 napisao:Da li mozes da zmislis lika sa 50 godina koji ima vilu sa stilskim namestajem kako ulazi u ovo?
"Poslednjih 100.000" je poslednjih, a ja nisam pricao o poslednjim parama, kao da nikad vise neces dinar zaraditi. Kada konstantno zaradjujes onda konstantno i trosis, pa kad sakupis neke pare nije ti problem da ih gotovo sve potrosis na nesto sto volis, jer znas da ces opet zaraditi. U grob ih sigurno neces odneti, tj ja necu sigurno! Seljo ce da kupi stan, pa da ga izdaje studentu, jer se plasi da vise nikad nece zaraditi pare. Za takvog i nije skup auto, nego upravo taj stan.Xepoj87 napisao: Seljo je neko ko poslednjih 100.000e sprca na automobil... Bio to Ferrari ili GT-R...
Ja se slazem sa ovim 100% i apsolutno podrzavam stav.Texonja napisao:Uh, sto ja ne volim tu recenicu koja pocinje "Onaj ko ima..." i dalje uglavnom ide ocrnjavanje tipa sto je stavio plin u Cayenne i slicno...![]()
Kao da svi koji kupe skup auto (u ovom slucaju GTR) moraju biti milioneri. Evo ovaj GTR koji se vozi po ZR je vlasnistvo tipa koji nije tajkun ili neki veliki kurajber, ali decko voli automobile. Mozda je imao u steku 100k eur (sto nije malo, ali nije ni neka svota da mozes da se rasipas u zivotu) i dao je 80% toga na uzitak, jer voli automobile (svako ko kupi GTR voli automobile definitivno, jer da je seljo kupio bi Audi R8 i pozirao). Ne nosi skupa odela, ne eksponira se, ali je kupio GTR-a i sumnjam da mu je "sitnica" tih 10.000 eur godisnje.
Pazi, meni plin u autu ne smeta ali ono sto je cesto na Balkanu, kupovina luksuznog auta starog 10 godina, pa celave polovne gume, registracije na neke fore (teretnjak i sl.), odrzavanje kod majstor Zivote iza coska sa falsh delovima itd. je vec za kritikuTexonja napisao:Na raznim forumima se povlaci tema oko toga sto neko kupi auto od 50.000 eur pa stavi plin, pa drvlje i kamenje po njemu, na konto toga "ima para, a ugradjuje plin" , kao da zato sto ima treba da se rasipa.