Bilo mi je zanimljivo prvih nedelju dana...passenger napisao:Ne bih kupio nov auto bez šibera nikada.Delija napisao:A to je bas bitna stavka
I polovan bih se trudio samo sa šiberom.
Alfa Romeo Giulia
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Alfa Romeo Giulia
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa ni u a6 xenon nije standard i kosta debelo iznad 200e doplate, a treba da bude standard u nizoj klasi, gde mislim skoro niko ne nudi standard xenon...

Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Moj konfigurator:
Dizel sa 180 ks, AT, šiber, ksenoni, 18'' felge, nisam stavio kožu, nisam ni potamnio stakla (400CHF???), niti sam hteo retrovizore na preklapanje (400CHF???), nego ako se uzme šiber, mora i preklapanje retrovizora
takodje sam stavio manju navigaciju 6.5'' sa8 zvučnika (1300 chf, jer je velika 8.8'' takodje sa 8 zvunička tačno 2600 chf) i stavio sam sportsko vešanje od 1200 chf, kao što priliči jednoj alfi.
CHF 56.150
Ako stavim kožu i veću navigaciju, 60k franki bato
Dizel sa 180 ks, AT, šiber, ksenoni, 18'' felge, nisam stavio kožu, nisam ni potamnio stakla (400CHF???), niti sam hteo retrovizore na preklapanje (400CHF???), nego ako se uzme šiber, mora i preklapanje retrovizora
CHF 56.150
Ako stavim kožu i veću navigaciju, 60k franki bato
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Delija
- Kontakt:
Sta se iscudjavas? 
Kod 3-jke su 400+ evra tonirana stakla, a preklapanje retrovizora ide uz samozatamnjivanje i kosta 500+ evra.
Professional navigacija (sasvim "slucajno" isto 8.8", kao sto je i business 6.5") je 2500+ evra i to bez ikakvog upgrade-a ozvucenja - to je odvojena stavka.
Kod 3-jke su 400+ evra tonirana stakla, a preklapanje retrovizora ide uz samozatamnjivanje i kosta 500+ evra.
Professional navigacija (sasvim "slucajno" isto 8.8", kao sto je i business 6.5") je 2500+ evra i to bez ikakvog upgrade-a ozvucenja - to je odvojena stavka.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
ja sam šiber svakodnevno koristio (kad je vreme dozvoljavalo), jer klimu i ne podnosim mnogo.Delija napisao:Bilo mi je zanimljivo prvih nedelju dana...
bezveze to, padne grad i slomistarac vujadin napisao:QV ima karbonski krov.
Sad gledam i za W205. Celih 440 eura tamna stakla.Delija napisao:Sta se iscudjavas?
Ovo za navigaciju znam da je skupo (mislim da kod audija deru), ali pričao sam u kontekstu da ne bih ja davao 2600 za navigaciju, već tako nekih 1300 maximum.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ivan
Vidim da si editovao, izgleda da su ga standardizovali od 2015god
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Poslednja izmena od Ivan u 09 Jun 2016, 14:20, izmenjeno 1 put ukupno.
A i A4 B9 ima standardno xenone.
Ja pričam šta je i kako je sada, a ne šta je bilo serijski pre 5 ili 10 godina. Nije Đulija tada izašla nego u 2016. godini kada je xenon standard, a oni naplaćuju bezobraznu cifru.
Ja pričam šta je i kako je sada, a ne šta je bilo serijski pre 5 ili 10 godina. Nije Đulija tada izašla nego u 2016. godini kada je xenon standard, a oni naplaćuju bezobraznu cifru.
- Ivan
Pa ja pricam sta je bilo aktuelno do pre nekoliko meseci, ne pratim sa istim zarom najnovije pakete opreme kod audija 
Mislim da je kod bmw3 i dalje halogen standard, a da je bmw5 imao xenon od 2010.
Послато са GT-N7100
Mislim da je kod bmw3 i dalje halogen standard, a da je bmw5 imao xenon od 2010.
Послато са GT-N7100
Ono što ja hoću da ti kažem je da Audi A4 B9 (koji se prodaje već par meseci) koji je konkurent Djuliji daje standardno xenone i još mogućnost za doplatu full led ili matrix svetala.
Alfa ti daje halogena svetla i samo mogućnost paprene doplate za xenone. Mislim da je kod Audija i full led jeftiniji nego xenoni na Alfi.
Alfa ti daje halogena svetla i samo mogućnost paprene doplate za xenone. Mislim da je kod Audija i full led jeftiniji nego xenoni na Alfi.
- Delija
- Kontakt:
@Ivan
Ti halogeni farovi su kod 3-jke za zatvor
- sledeci auto mora pod obavezno da ima navigaciju i to isto sa velikim ekranom. Bas dosta znaci za utisak o enterijeru. Razlika je bas dupe i oko 
Ti halogeni farovi su kod 3-jke za zatvor
Meni je klima leti uvek ukljucena. Ne smeta mi ni malo.passenger napisao:ja sam šiber svakodnevno koristio (kad je vreme dozvoljavalo), jer klimu i ne podnosim mnogo.
I ja sam tako mislio uopste za navigaciju na BMW-u, a sada su me sje*ali nacistopassenger napisao:Ovo za navigaciju znam da je skupo (mislim da kod audija deru), ali pričao sam u kontekstu da ne bih ja davao 2600 za navigaciju, već tako nekih 1300 maximum.
-
zex
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
U BMW 3 mozes imati ili obicne halogene ili led...Led kostaju oko 1000 evra, ako se dobro secam
Kod Djulijete je 2011. bila skuplja navigacija nego najbolja kod Audija A6.
- Delija
- Kontakt:
Kod nas po cenovniku mozes jos uvek i xenon. Cena je vrlo slicna.zex napisao:U BMW 3 mozes imati ili obicne halogene ili led...Led kostaju oko 1000 evra, ako se dobro secam
-
zex
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
bmw, bussienes navigacija 1490, professional 2390, led svetla 990, adaptivni led 1790...
delija, meni su rekli prosle godine da ih bmw wise ne ugradjuje jer su ekoloski neprihvatljivi...
delija, meni su rekli prosle godine da ih bmw wise ne ugradjuje jer su ekoloski neprihvatljivi...