Zimske gume leti
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Zimske gume leti
Gume su mi bile namazane glicerinom medjutim u dodiru sa vodom + prasina+ se sve to lepo osuzilo na suncu izgledaju kao da su stare jedno 10 godina, a nova guma presao sa njima samo 4000 kupljene u novembru. Sa Black in Flash sam ih premazao jer sam samo to imao u gepeku ja sa tim mazem lajsne na spojlerima i vratima, sad se sijaju ali sto kaze trojke vide se i dalje one masne fleke. Ne znam sa kojim odmascivacem da probam, ovo sto je trojke stavio verovatno je za sjaj gume ili je i odmascuje?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne, to je samo za sjaj.
Za odmašćivanje uzmi Axel Grasso, imaš u Metrou, a verujem i u drugim većim prodavnicama. Žute je boje. To je baš odmašćivač i odlično radi posao.
Za odmašćivanje uzmi Axel Grasso, imaš u Metrou, a verujem i u drugim većim prodavnicama. Žute je boje. To je baš odmašćivač i odlično radi posao.
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Oprezno sa Axelom. Izuzetno jak odmašćivač. Pročitaj uputsvo šta kažu, da li sme da se nanosi na gumene površina.
Edit: Evo i deklaracije, koliko vidim ništa ne kaže za gumu, ali oprez.

Edit: Evo i deklaracije, koliko vidim ništa ne kaže za gumu, ali oprez.

Širim haos!
- Sh@rance
Probacu na jednoj cu videti efekat. Jednu gumu cu nekako i prezaliti ako se nesto desi 

Uzmi neki sundjer sa zelenom stranom i deterdzent za sudove i ribaj...
Kakav dzak
Ribacu cetku i udri.
Lakse je i bolje

Ribacu cetku i udri.
Lakse je i bolje
glicerin ne moze da osteti gumu, a svj nije smeo ni da ostavi fleke (mozda nije bio glicerin? xD)
Samo ti to trljaj i posle naprskaj sa tim sprejem i bice sve ok
Samo ti to trljaj i posle naprskaj sa tim sprejem i bice sve ok
Re: Одг: Zimske gume leti
Koliko dugo sjaje gume posle prskanja za ovim? Par sati, par dana?trojanac napisao:Sh@rance, mislim da bez tople vode i nekog sredstva neće ići. Možeš ti da naprskaš čime hoćeš, ali videće se.
Inače, taj Black in Flash je odličan, ali sam ja koristio sprej koji se koristi za branike i druge plastične delove na autu. Ovo je neko drugačije pakovanje, maže se? Jel piše da je za gume?
Znam za ovaj...
... da se sjaje gume.
Ovo što je Sh@ranche koristio je odlično za crnu plastiku tj. lajsne, brave itd. baš se sija crno.
TapaTalk post
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da, Black in Flash je odlično sredstvo. Pretpostavljam da je i ovo za gume isto tako, ali nisam probao pa ne znam koliko dugo traje efekat.
Posetite www.garaza.rs !
- Sh@rance
Evo jedan off topic.
Black in Flash je stvarno odlican i ima dugotrajan efekat u odnosu na ostale proizvode. Ja sam kupio jedan, nesto sam seredjivao gepek doneo sve iz gepeka kuci i zagubim ga, posle kupim drugi i naravno kao i obicni cim sam kupio drugi nadjem i onaj zagubljeni
.

Za gume sam koristio

NIje lose serdstvo medjutim jednom sam oprao kola i nisam imao vise arexons-a pa sam premazao gume sa Black in Flash. Mogu reci da je efekat cini mi se i lepsi i dugotrajniji. Black in Flash ovaj sto sam ja kupio je je u vidu gela tj kao silikonsko mleko samo gusce imam mali sundjercic koji pokvasim i iscedim na njega sipam vrlo malo Black in Flash pritisnem sundjer da upije gel i premazem gumu. Stvarno se sija kao patkova glava i vraca gumi svezinu. Vec mesecima gume mazem sa Black in Flash.
Uzecu sad ovo sto je trojke preporucio da probam.
Inace imam jos jednu preporuku sredstvo za ciscenje stakla
TUTELA CARE GLASS CLEAN

Stvarno je vrhunsko sredstvo ako neko uspe da ga nadje u prodaji neka ga kupi kosta oko 400 din. Ja ga kupujem u Ovlascenom Fiat servisu.
Black in Flash je stvarno odlican i ima dugotrajan efekat u odnosu na ostale proizvode. Ja sam kupio jedan, nesto sam seredjivao gepek doneo sve iz gepeka kuci i zagubim ga, posle kupim drugi i naravno kao i obicni cim sam kupio drugi nadjem i onaj zagubljeni

Za gume sam koristio

NIje lose serdstvo medjutim jednom sam oprao kola i nisam imao vise arexons-a pa sam premazao gume sa Black in Flash. Mogu reci da je efekat cini mi se i lepsi i dugotrajniji. Black in Flash ovaj sto sam ja kupio je je u vidu gela tj kao silikonsko mleko samo gusce imam mali sundjercic koji pokvasim i iscedim na njega sipam vrlo malo Black in Flash pritisnem sundjer da upije gel i premazem gumu. Stvarno se sija kao patkova glava i vraca gumi svezinu. Vec mesecima gume mazem sa Black in Flash.
Uzecu sad ovo sto je trojke preporucio da probam.
Inace imam jos jednu preporuku sredstvo za ciscenje stakla
TUTELA CARE GLASS CLEAN

Stvarno je vrhunsko sredstvo ako neko uspe da ga nadje u prodaji neka ga kupi kosta oko 400 din. Ja ga kupujem u Ovlascenom Fiat servisu.
Ako budes imao prilike pazari ovo

Vrhunski proizvod
Imas ga kod nas...mnoooogo bolji nego WnB

Vrhunski proizvod
Imas ga kod nas...mnoooogo bolji nego WnB

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Одг: Zimske gume leti
Ja koristim doticni proizvod, i sjaj traje dok ga ne spere kisa ili neki ker ili tome slicno.. A gubi se posle recimo nedelju dana ukoliko nema padavinanoob napisao:Koliko dugo sjaje gume posle prskanja za ovim? Par sati, par dana?trojanac napisao:Sh@rance, mislim da bez tople vode i nekog sredstva neće ići. Možeš ti da naprskaš čime hoćeš, ali videće se.
Inače, taj Black in Flash je odličan, ali sam ja koristio sprej koji se koristi za branike i druge plastične delove na autu. Ovo je neko drugačije pakovanje, maže se? Jel piše da je za gume?
Znam za ovaj...
... da se sjaje gume.
Ovo što je Sh@ranche koristio je odlično za crnu plastiku tj. lajsne, brave itd. baš se sija crno.
TapaTalk post
Brzine idu u H-a !!!

tako nekako. i nekako mi nije toliko kvalitetan sjaj. Ja iskreno bolje "zacrnim" gumu, da izgleda svezije, ako uzmem sampon+mlaka voda, i uzmem cetku ali onu kao sto se koristi kod detaljnog ciscenja zabudzenih delova(felni, gde se sipa gorivo...) i time cistim i sundjerom. Za to moze i posluziti malo sira cetka, koju kupijete kada lakirate nesto.vazno je da ima dobra vlakna-glavu i onda ce lepo ocistiti.
Za sjaj i "crnocu" gume najbolje je ono mleko sto imaju u jakim perionicama, ali oni sto rade nikada da kazu gde kupuju, i prave sse mutavi
Za sjaj i "crnocu" gume najbolje je ono mleko sto imaju u jakim perionicama, ali oni sto rade nikada da kazu gde kupuju, i prave sse mutavi

- pierre
- Pridružio se: 18 Feb 2012, 09:54
- Garaža: Fiat Punto 1.2
- Kontakt:
Ogi napisao:Ja imam tu deformaciju, pricao sam o tome, da idem ulicom i gledam u gume.
SOKIRAN sam, SOKIRAN, koliko automobila ima sa sve 4 zimske.
To je za zatvor.