Sport
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Sport
Džikić je vrlo ozbiljan trener, po meni se on još nije "dokazao" na jakom projektu koji bi ga lansirao tamo gde pripada. Možda grešim, ali on je ozbiljan upgrade u odnosu na Duleta.
Slazem se da je Dzikic ozbiljan trener, uostalom sa raspalim timom je uspeo da opstane u ABA ligi i da dodje do finala Kupa i nase lige( sto je po meni i ocekivano , jer je u medjuvremenu dosao Velickovic). Mislim da mu treba jos vremena da bi sazreo u odlicnog trenera, a nazalost neke njegove mane jos nije ispravio sto se videlo u zadnja dva meca. U svakom slucaju posle Bozica pravi potez je dovodjenje Dzileta. Retko koji trener bi uneo toliko energije u tim kao on.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa covek nije mogao da veruje da je onaj bolid sposoban da bas toliko lopti sje*e 
Skoro kao Mitrovic - lagano bi mogao da obuce crno-beli dres
Ne znam sto ga Radonja forsira toliko kad je totalno van forme 

Skoro kao Mitrovic - lagano bi mogao da obuce crno-beli dres

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Dobar je Džile, ali mu fali hladnokrvnost u rešenjima u završnici...tu često ume da zaštuca. Nije napredak u odnosu na Vujoševića, ali je gigantski korak napred u odnosu na Božića. U svakom slučaju radi se o čoveku koji mnogo voli košarku i živi za nju.
Čestitke!
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zvezda je mogla da nas dobije kad je htela ove godine. One dve što smo dobili su spustili gas da opstanemo u ABA i malo pre izbore da se smekša "Partizanovo izborno telo", a ovo je bilo da ne bude čišćenje.