Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placev
Ali da ih mrzi da slikaju auto opet 

Taj auto verovatno ni nije kod njih, nego je fazon, ako se neko javi oni organizuju prevoz, vrate km i naplate duplo.
Kao da uzmes svaki oglas sa mobile.de i okacis ga ovde sa duplom cenom. Bas smatraju kupce debilima.
TT
Kao da uzmes svaki oglas sa mobile.de i okacis ga ovde sa duplom cenom. Bas smatraju kupce debilima.
TT
Имам једно потпитање...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sa kolegom sam bio da gledam 2 Pug 308 1.6 hdi 2012. cini mi se. Oba bela, na oko i spolja u tip top stanju, tek nesto vise od 100kkm. Oba iz FR, nakon provere u ovlascenom dobija se podatak da nikad nisu bili u servisu ovlascenom, ni u garanciji ni van nje. Ovaj drugi je imao i uredno pecatiranu servisnu. Sad ko zna, mozda su i ok kola, ali nije to za coveka koji se ne razume. Verovatno flotna vozila.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Drugar se zaleteo i juče uzeo Astru G 2003. sedan, 1.8 sa finom opremom za 1800e pa reko da pitam. Niska mi je cena obzirom da auto pristojno izgleda.
t
t
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Pa to, nije lopov onaj ko krade, nego onaj koga uhvateftj napisao:Pa dobro svi to rade, sad sto su ovi uhvaceni jbg.

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Kako se kotira Tim Sistem u Milutina Milankovica 1C?
-
- Banned
kad smo kod njih imaju par auta iste svetlo plave bojegazza napisao:Kako se kotira Tim Sistem u Milutina Milankovica 1C?
malo me podseca na italijansku policiju
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... o-v50-20-d
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... dci-150-ks
jel neko zna koje bi poreklo mogli imati ovi automobili?
-
- Pridružio se: 24 Mar 2013, 22:00
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 jtd & Dacia Logan 1.6 + BRC Sequent
Bio sam ja sa drugarom da gledamo plavi volvo, tad su ih imali 3 čini mi se. Koristila ih je italijanska policija, servisne nemaju, tako da im je i km sigurno spuštena debelo. Takođe su farbani krovovi svakom, valjda su bili probušeni zbog rotacija. Farbani su i neki delovi karoserije, a jasno se vidi uživo razlika u boji. Ja sam ih gledao još pre par meseci, čim se i do sada nisu prodali jasno je u kakvom su stanju 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ne mora da znači da je spuštana km, ali zato se može desiti da je radio u leru 24h dnevno.
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
-
- Banned
hehe koji lazovi i prevaranti, meni lik danas preko telefona laze i maze kako to nije policija nego nesto kao autoputevi italije, jos lupeta da kao njime voze one koji daju krv kad je nesreca na putu... kreten totalni, na kraju se izlajao da je na kolima koja me zanimaju radjen remont turbine i menjana bos pumpa a kola presla 126.000km.... haos.
da stvar bude najludja ovaj moj kosta 7050 a ja nadjem na mobile.de isti plavi auto se prodaje u ceskoj export cena ispod 4000
da stvar bude najludja ovaj moj kosta 7050 a ja nadjem na mobile.de isti plavi auto se prodaje u ceskoj export cena ispod 4000
Policija 101% ti automobili su stajali na carinskom parkingu na uglu nedeljka gvozdenovica i surcinske dugo sa sve amblemima ali bez rotacije, slucajno se utrefilo da sam isao u pet centar i video ih na tom placu bas kada su skidali nalepnice, posle par dana sam prolazio pored carinskog magacina i tamo ih nije bilo. Sanjaj da je presao 126k km a verovatno se ni ne zna koliko su radili u mestu. Batali to
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
To je sve italijanska policija. Stoje oni na oglasu sigurno 2 godine i laguna i volvo...
S tim sto je laguna jedna prodata bila je u mom gradu par meseci, sad je otisla negde nisam je video skoro...
No pre 2 godine ponuda je i bila dobra jer je laguna bila dosta jeftinija od ostalih, sad i ostale navodno regularne lagune slicno vrede pa i nema nekog smisla kockati se sa ovim pandurskim...
S tim sto je laguna jedna prodata bila je u mom gradu par meseci, sad je otisla negde nisam je video skoro...
No pre 2 godine ponuda je i bila dobra jer je laguna bila dosta jeftinija od ostalih, sad i ostale navodno regularne lagune slicno vrede pa i nema nekog smisla kockati se sa ovim pandurskim...
eve ga iz maja 2015, u to vreme sam ga i video

u principu, ovde su svi automobili u izvornom stanju kada stignu, posle se rastrkaju po placevima, cesto je tu i sleper i kad god sam prosao, a prolazim bar jednom dnevno tu, 99% automobila na sleperu je cuknuto i lupnuto, ima i citavih u skladistu, bas cu sutra malo detaljnije da pogledam da li ima opet policijskih iz italije

u principu, ovde su svi automobili u izvornom stanju kada stignu, posle se rastrkaju po placevima, cesto je tu i sleper i kad god sam prosao, a prolazim bar jednom dnevno tu, 99% automobila na sleperu je cuknuto i lupnuto, ima i citavih u skladistu, bas cu sutra malo detaljnije da pogledam da li ima opet policijskih iz italije
-
- Banned
mene je tu zanimao seat exeo, nisam vidjao oglas ranije. pojavio se juce.