Ma 'leba ti, AMG paket zastupljen vise od M paketa?
Sto se displaya tice, malo si pristrasan
Nema sta drugar da nauci, dao meni auto na ceo dan, naravno da je bio pojacan, nije to neka svemirska tehnologija, pa da neko ne zna da ekran moze da se pojaca...
Poslednja izmena od Xepoj87 u 11 Jun 2016, 15:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
@ROCK
Nista kod Bmwa nije minimalisticko, vec samo jeftiniji materijali. Minimalisticki enterijer imaju TT i R8, Bmw 3 sigurno nema.
Vecini ljudi je Bmw 3 veoma brzo postao obican i neprimetan, cak i ljudima kojima se i dalje najvise svidja, zato kazem da je brzo zastario.
Vecina ljudi ima osecaj kao da je C klasa jedno 4 godine novija, a ne manje od 2.
Sent from my Sony[/quote]
Mercedes je unutra vise nalickan sa vise dugmica i vise alu detalja. Bmw je tu siromasniji. Ali ne znaci da je zbog toga mercedes lepsi. Kvalitet maerijala je svakako na stranu mercedesa. I to je odvajkada. Sto se enterijera tice. Ne bih reko da trojka izgleda zastarelo.
Meni je lepsi i zanimljivijeg dizajna od c klase. M paket moze brutalno da izgleda. Klotare nisu nista posebno ni jedni ni drugi. 4-ka mi je neuporedivo lepsa od c kupe. Skladnija i agresivnija. Kupe c klase ako nije AMG paket ni na sta ne lici od pozadi
O mnogo boljoj voznji nema govora, auto je malo dinamicniji i to je to, a novinari ne bi imali sta da pisu kada to ne bi poprimilo bitnije razmere.
I C klasa je dosta udobnija samo zbog vecih mogucnosti podesavanja vazdusnog vesanja, sa sportskim vesanjem se jako slicno ponasaju, cak mi je drugar rekao sa ima bolji filing na volanu u C klasi, a da trojka malo bolje lezi, dok u udobnosti nema bitne razlike.
Vozio sam f30.u sport.paketu i nista bitno ostrije ja tu nisam osetio. Da, ima razlike, oseti se, ali daleko da je odlucujuce pri kupovini, kao sto je recimo razlika izmedju f10 i w212.
@Rock, znam da volis Bmw i da zelis da u svemu ispadne najbolji, ali ne moras sada izmisljati neke stvari, kao sto je ta da je zadnji deo c kupea katastrofa bez amg paketa, a sa amg je ok.
Mislim, jesi li uopste pogledao slike barem jednom pre te izjave?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
koji fanbojizam valda na forumu (alfa i bmw pogotovo)...Svedok sam bio nedavno rasprave na yumetal.net o Megadethu i Metallici ali tamo se ljudi sprdaju velicajuci jedan od ta dva benda, dok su ovde neki prilicno ozboljni pri odvalama koje iznose..Nisam nikog konkretno spomenuo samo kazem generalno