Grčka
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Re: Grčka
To je dzabana teskapassenger napisao:Drugar se vraća danas sa Tasosa. Bus + smeštaj 80 eura na rate po osobi i smeštaj je okej. Kuhinjica, toalet i veći krevet. Bolje im i ne treba, jer po ceo dan nisu bili tu. Iznajmili Daevu matiz i išli svuda. Ekstra zadovoljni, ići će i sledeće godine verovatno.

Studio u Potosu sredinom jula sam placao 400e/10 bez prevoza.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Istina na netu.stefanan napisao:To dzabe. Ja gledam samo smestaj, ispod 300e tesko da ima da se nadje na prstima
Zena gledala isto i ovaj smestaj gde smo sad bio 290e za 8 dana, a dosli licno nismo zvali, dobili za 200.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Njih 4 dobili dve sobe, tj. njih 4x80 eura na rate, uračunat prevoz.
I ne treba ništa skuplje, jer po ceo dan nisu bili tu, tako da im to služi samo za spavanje. Poneli su neku supu i neke nareske iz Srb, dole u GR kupovali po marketima i fino su prošli generalno.
Ja poslao mom drugu moja peraja i dve maske za ronjenje. Drugom sam kupio 3 eura beluga peraja, polovna, ali dobra. Za tri eura nema bolje
Imaju i xiaomi hd kameru, pa bi trebalo da su snimci dobri. Kupili dršku od metle i montirali na dršku kameru 
I ne treba ništa skuplje, jer po ceo dan nisu bili tu, tako da im to služi samo za spavanje. Poneli su neku supu i neke nareske iz Srb, dole u GR kupovali po marketima i fino su prošli generalno.
Ja poslao mom drugu moja peraja i dve maske za ronjenje. Drugom sam kupio 3 eura beluga peraja, polovna, ali dobra. Za tri eura nema bolje

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Kaze zena more k'o led. Posle cu da proverim posto ona nije bas merodavna. Malo duva vetar, pa se napolju cini hladnije nego sto jeste.Gruja1595 napisao:Sutra konačno krećem i ja.. Markoni javi kakva je temperatura mora
Tapatalk Post