Sport
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Sport
+1
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja sam ih voleo u početku kada sam počinjao da gledam fudbal, zlatno vreme Serie A, plus navijam i danas za Inter (tada je tu bio po neki reprezentativac Italije). Podsetiću vas samo nekih imena iz prethodne dve decenije: Baggio, Vieri, Inzaghi, Nesta, Bergomi, Totti, Del Piero, Cannavaro...
italijani su kraljevi fudbala, ostali nisu dostojni pominjanja
takva posvećenost ne postoji nigde na svetu
btw, francuzi bi morali da razmisle i o nekom belcu u repki...ili im se loše piše
takva posvećenost ne postoji nigde na svetu
btw, francuzi bi morali da razmisle i o nekom belcu u repki...ili im se loše piše
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Florenzi napustio trening kamp, zena mu se poradja.
Inace, Italijani nikad nisu ni imali najbolji tim ni na jednom takmicenju, ali se nekako doguraju do kraja.
I slazem se da za njih moze da se navija samo zbog majstora iz zlatnog doba Kalca, sad se i nemaju bas cime pohvaliti. Mada sam za njih uvek i navijao samo zbog Rominih igraca.
TT

I slazem se da za njih moze da se navija samo zbog majstora iz zlatnog doba Kalca, sad se i nemaju bas cime pohvaliti. Mada sam za njih uvek i navijao samo zbog Rominih igraca.

TT
Имам једно потпитање...
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ja bih voleo da pobedi Italija ili Portugal na E.prvenstvu.
Talijani nemaju neki satav kao u prošlosti, ali ko zna.
Portugal mislim da ima kvalitetan i iskusan tim, šta više za dosta njih iz ove generacije je ovo zadnji voz, a i zbog CR .
Talijani nemaju neki satav kao u prošlosti, ali ko zna.
Portugal mislim da ima kvalitetan i iskusan tim, šta više za dosta njih iz ove generacije je ovo zadnji voz, a i zbog CR .