2014 Mercedes C Class
Re: 2014 Mercedes C Class
Potpuno nebitan ugao i boja za ocenu. Ubio si svaki reljef koji AMG branik donosi s ovim direktnim uglom od nazad i belom bojom. Na slikama koje sam postavio vidi se realno koliko mu sajtne i zadnji branik bolje stoje.
Da, posto je siva i najgori ugao relevantniji za njegovu izjavu da je otpozadi dosta ruzniji bez AMG paketa.
Dakle, nije rekao sa strane, sa coska ili nesto drugo, nego otpozadi, prati o cemu pricamo.
Dodatno, kako je nebitna boja, kada biram valjda lepu boju kada uzimam auto, a ne u kojoj izgleda najruznije, koja ti je to logika?
Evo, za tebe i u drugim bojama:

Dakle, nije rekao sa strane, sa coska ili nesto drugo, nego otpozadi, prati o cemu pricamo.
Dodatno, kako je nebitna boja, kada biram valjda lepu boju kada uzimam auto, a ne u kojoj izgleda najruznije, koja ti je to logika?
Evo, za tebe i u drugim bojama:
Poslednja izmena od Xepoj87 u 11 Jun 2016, 23:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja i dalje pretpostavljam da je mislio na ugao koji sam ja postavio i na koji vecina generalno pretpostavlja kada se kaze da bez AMGa izgleda cudno/lose. Ako cemo terati mak na konac, da na beloj boji i iskljucivo od nazad i iskljucivo na slici jer je 2D i nije neka razlika iako je to potpuno nebitno za izgled auta.
Ne znam da li me zajebavas za boju, kada sam ti stavio jos tri?
Evo i tvog ugla, ako je poenta na kraju reci da je C kupe ruzan iz jednog ugla:

Evo i tvog ugla, ako je poenta na kraju reci da je C kupe ruzan iz jednog ugla:
Poenta je da sam ja stavio pre nekoliko postova kako stoje stvari (i to slikovito), nema tu sta da se diskutuje i da se ispravljaju krive drine 

Pa da, naci totalno razlicite najruznije slike iz razlicitog ugla, sa razlicite daljine, na razlicitoj pozadini, u razlicitim vremenskim uslovima, a na kraju, slag na torti, slika koja je horizontalno sabijena, pa auto izgleda duplo kraci, a duplo visi 
Ili se autu bez AMG paketa magicno izdigne krov i skrati mu se duzina za jedno 30cm?

Ili se autu bez AMG paketa magicno izdigne krov i skrati mu se duzina za jedno 30cm?

Saim se malo, uporedjivanjem dve razlicite fotke plus jos na losijoj klot, sigurno nece izgledati isto. Mada svakako bez tog amg paketa je poprilicno diskutabilan. 

@Rock, znam da volis Bmw i da zelis da u svemu ispadne najbolji, ali ne moras sada izmisljati neke stvari, kao sto je ta da je zadnji deo c kupea katastrofa bez amg paketa, a sa amg je ok.
Mislim, jesi li uopste pogledao slike barem jednom pre te izjave?
Sent from my Sony[/quote
Nisi u pravu. Ja sam samo iznosio svoje utiske. Meni je zadnji deo c klase generalno katastrofa. Amg paket samo malo popravlja stvari. A video sam uzivo c-kupe klot. Izgleda u najmanju ruku smesno. Ko sto neko rece jaje.
Razlike i tekako ima. Na slikama se vidi ali ne iz svih uglova. Uzivo je totalno druga prica.
Svako je manje vise fan boy nelog brenda.
Ali mislim da si ti daleko vise pristrastan prema merc nego ja prema bmw-u. Mozes se jedino sa Lakijem porediti
(ovo je sala naravno)
Enterijer kod mercedesa je bolje uradjen. Ima dizajnerskih propusta ali su materijali kvalitetniji i tu nema spora.
Nikako se samo ne slazem da trojka i cetvorka izgledaju zastarelo pored C i C-kupea
Mislim, jesi li uopste pogledao slike barem jednom pre te izjave?
Sent from my Sony[/quote
Nisi u pravu. Ja sam samo iznosio svoje utiske. Meni je zadnji deo c klase generalno katastrofa. Amg paket samo malo popravlja stvari. A video sam uzivo c-kupe klot. Izgleda u najmanju ruku smesno. Ko sto neko rece jaje.
Razlike i tekako ima. Na slikama se vidi ali ne iz svih uglova. Uzivo je totalno druga prica.
Svako je manje vise fan boy nelog brenda.
Ali mislim da si ti daleko vise pristrastan prema merc nego ja prema bmw-u. Mozes se jedino sa Lakijem porediti

Enterijer kod mercedesa je bolje uradjen. Ima dizajnerskih propusta ali su materijali kvalitetniji i tu nema spora.
Nikako se samo ne slazem da trojka i cetvorka izgledaju zastarelo pored C i C-kupea
Dobro, tebi ne izgleda, vecini ljudi sa kojima sam pricao izgleda. Evo, i ovde je vecina mislila da je daleko veca razlika izbacivanja ta dva, nego sto zaista jeste.
Pazi, da bih bio fanboy, moram pricati da je Mercedes apsolutno najbolji i da drugi ne mogu da mu prosmrde, dok ja jesam fan Mercedesa, ali sam realan i iskren u poredjenju bilo cega, ne izmisljam prednosti Mercedesa, niti umanjujem prednosti drugih automobila.
Kada kazem da je C klasa najkompletniji proizvod, to ne znaci da je najbolji auto, niti da svakome treba da odgovara, vec mislim da ima najvise prednosti u klasi, ako uzmemo objektivno da su sve prednosti jednake.
Sent from my Sony
Pazi, da bih bio fanboy, moram pricati da je Mercedes apsolutno najbolji i da drugi ne mogu da mu prosmrde, dok ja jesam fan Mercedesa, ali sam realan i iskren u poredjenju bilo cega, ne izmisljam prednosti Mercedesa, niti umanjujem prednosti drugih automobila.
Kada kazem da je C klasa najkompletniji proizvod, to ne znaci da je najbolji auto, niti da svakome treba da odgovara, vec mislim da ima najvise prednosti u klasi, ako uzmemo objektivno da su sve prednosti jednake.
Sent from my Sony
Utisku da je veća razlika doprinosi i to što serije 3 imaš dosta na ulicama (od toga je veliki deo klot) dok je C klasa i dalje bas retka (mozda zato sto je sranje?
).
Jel liči još nekome C coupe od pozadi na neki auto iz 50-60ih ?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Jel liči još nekome C coupe od pozadi na neki auto iz 50-60ih ?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
C klasa je bas redak auto. I limuzina a kamoli coope. Ajd za Srbiju i nekako. I trojka nije cesta. Ali u CH gde ljudi imaju vece mogućnosti kupovine novog auta C kćase skoro i da nema. Ili je ja retko vidjam. Do su trojke na svakom koraku. Malo vise karavana ali i dosta limuzina. Četvorke su red je ali skoro svaki dan vidim neku coope ili kabrio. Dok C klase sam video 5 ukupno u zadnjih nekoliko meseci.
Sto se tice da je C klasa najkompletniji auto nikako ne mogu da se slozim. Ne mogu reci isto i za seriju 3 iako mi se najvise svidja.
Profil kupaca je dosta razlicit i svako ima svoje afinitete i pretenzije
Sto se tice da je C klasa najkompletniji auto nikako ne mogu da se slozim. Ne mogu reci isto i za seriju 3 iako mi se najvise svidja.
Profil kupaca je dosta razlicit i svako ima svoje afinitete i pretenzije
Pa dobro, u CH ima dosta balkanaca, a kod nas ljudi vise gotive Audi i Bmw, rekao bih.
Drugo, svako najvise vidi ono sto ga zanima, sto mu privlaci paznju, pa tako ni zex u Nemackoj nije vidjao ni jedan Mercedes danima, kaze svud Bmwi, a Mercedes u Nemackoj najprodavaniji.
C kupe je i dalje previse mlad model da bi se pojavljivao u nekom znatnijem broju, cabrio pogotovo.
Sent from my Sony
Drugo, svako najvise vidi ono sto ga zanima, sto mu privlaci paznju, pa tako ni zex u Nemackoj nije vidjao ni jedan Mercedes danima, kaze svud Bmwi, a Mercedes u Nemackoj najprodavaniji.
C kupe je i dalje previse mlad model da bi se pojavljivao u nekom znatnijem broju, cabrio pogotovo.
Sent from my Sony