In Memoriam
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: In Memoriam
Bio je jedinstven
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
"Letim kao leptir, ubadam kao pčela."
Muhamed Ali
Najveći bokser, svih vremena.
Muhamed Ali
Najveći bokser, svih vremena.
uzasno mi je zao. Mi, cela familija smo se budili nocu da gledamo njegove meceve. Ostala je zal sto ga mada vec ostarelog nismi gledali protiv, takodje preminulog heroja Stivensona.
Mecevi sa Formenom i Frejzerom su bili dogadjaji ravni sletanju na mesec.
Mecevi sa Formenom i Frejzerom su bili dogadjaji ravni sletanju na mesec.
tačno...sećam se tog uzbuđenja kad su trebali ali i frejzer da boksuju. navijao se sat za tri ujutro. bio je to najveći rivalitert u istoriji sporta.
inače, alija ne smatram sportistom nego umetnikom...poput federera i medžika.
neverovatan čovek kakav se rađa jednom u 100 godina
neka mu je laka zemlja
inače, alija ne smatram sportistom nego umetnikom...poput federera i medžika.
neverovatan čovek kakav se rađa jednom u 100 godina
neka mu je laka zemlja
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ja ga pak nikad nisam voleo. Po meni veliki sportista za vreme borbe/meča ne sme da omalovažava i ponižava protivnika, a to je Aliju bio običaj.
Svakako je bio najbolji bokser ikada, ovo je veliki gubitak kako za boks tako i sport uopšte jer je mnogima bio uzor i inspiracija.
Svakako je bio najbolji bokser ikada, ovo je veliki gubitak kako za boks tako i sport uopšte jer je mnogima bio uzor i inspiracija.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
E, to su bila vremena ... tada sam samo i gledao boks (bez obzira što sam bio klinac, naravno gledao sam zajedno sa ćaletom). Posle Kasijus Kleja - nikad više.crni napisao:tačno...sećam se tog uzbuđenja kad su trebali ali i frejzer da boksuju. navijao se sat za tri ujutro. bio je to najveći rivalitert u istoriji sporta.
Neka mu je laka zemlja.
baš tako
malo sam pratio spinksa i tajsona, ali se nikad ne bi budio u tri
klej je bio šoumen, veliki brbljivac sa neverovatnim stilom kretanja u ringu. opčinjavao je i klince i starije. ono što je za cigane bio brus li to je za nas bio kasijus klej (muhamed ali)
malo sam pratio spinksa i tajsona, ali se nikad ne bi budio u tri
klej je bio šoumen, veliki brbljivac sa neverovatnim stilom kretanja u ringu. opčinjavao je i klince i starije. ono što je za cigane bio brus li to je za nas bio kasijus klej (muhamed ali)

-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Kočoperni crni šoumen ... koji je to šok bio za "belu" Amerikucrni napisao:... klej je bio šoumen ...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Odličan dokumentarac o Draženu i Divcu, evo samo trailer ali je i ceo film za preporuku:
https://www.youtube.com/watch?v=h_FTjCe1C7Y
https://www.youtube.com/watch?v=h_FTjCe1C7Y
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ubedljivo najbolji kosarkas u istoriji ex-yu. Velika steta sto je prerano prekinuta takva karijera. Velika steta i sto ta Yu generacija nije dozivela da igra tih godina protiv USA, pa da vidimo gde smo...
to bi se dalo diskutovati, ko je bio najbolji
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
samo bih napomenuo da je bio najbolji kosarkas svog vremena u ex Jugoslaviji, medjutim kosarka se tad igrala u znatno slabijoj ligi nego sto je bila SFRJ liga deset godina ranije. Mislim orosecnih Prajinih 30 koseva iz vremena kad nisu postojale trojke nisu isto kao prosecnih Drazenovih gde su u procentu suta 60% polovina bila trojke. Kad bi Dalipagic ili Kica promasili pitali smo se da nisu bolesni.
Sa odlaskom te generacije postao sam nekako ravnodusan, kosarka je prestala da bude igra.
Sa odlaskom te generacije postao sam nekako ravnodusan, kosarka je prestala da bude igra.