Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Sređivali su asfalt na oko 2-3m pre i posle češljeva, recimo drugi ili treći kad se ide sa NBG, sada se manje poskakuje.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
E ako su sredili onaj sto je bacao pola metra u vis onda je to dobro, mada vidim da kazes da se MANJE poskakuje, znaci i dalje baca...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nešto su radili oko češljeva, a ima i na par mesta velike kocke novog asfalta. Uostalom, videćeš i sam danas.
Posetite www.garaza.rs !
Nisu sređivali poskakivanje nego su krpili 2-3 rupetine pa sad da ne zakrpe samo tu rupu odradili su malo veći deo.
I kako čovek sad da ne da neki ciničan komentar na to? Kolko se sećam obnova gazele je koštala 65 miliona evra i asfalt nije izdržao ni 6 meseci.
I kako čovek sad da ne da neki ciničan komentar na to? Kolko se sećam obnova gazele je koštala 65 miliona evra i asfalt nije izdržao ni 6 meseci.
Jel neko mozda cuo ili video da je napravljeno "divlje" iskljucenje sa novosadskog autoputa kod batajnice!? 

-
- Banned
Ovo te je neko opasno slagao. Gazelu poznajem kao svoj dzep i mogu da kazem da nije bilo ni rupica a kamoli rupetina. Ne znam sta su radili sa one dve zakrpe mimo one velike oko ceslja. Sa zakrpama izgleda bas bezveze, svakakao. A i brze ce propasti.ftj napisao:Nisu sređivali poskakivanje nego su krpili 2-3 rupetine pa sad da ne zakrpe samo tu rupu odradili su malo veći deo.
JA kad sam se vracao iz NS, ja sam uleteo nekako neobicno na auto put kod aerodroma, nema vise lakat krivine, nije mi bas jasno sta se desilo...aleksa napisao:Jel neko mozda cuo ili video da je napravljeno "divlje" iskljucenje sa novosadskog autoputa kod batajnice!?
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Otkad su otvorili "obilaznicu",iz pravca NS vise nema iskljucenja za Batajnicu i put vise ne vodi dalje prema Zemun Polju i Zemunu,nego te vodi direkt na zagrebacki autoput. Sve u svemu napravili su sranje!Bax napisao:JA kad sam se vracao iz NS, ja sam uleteo nekako neobicno na auto put kod aerodroma, nema vise lakat krivine, nije mi bas jasno sta se desilo...aleksa napisao:Jel neko mozda cuo ili video da je napravljeno "divlje" iskljucenje sa novosadskog autoputa kod batajnice!?

E sad ja sam cuo da tu malo pre nadvoznjaka koji prelazi preko batajnickog druma ima utaban zemljani put od stotinak metara na koji skrenes i spustis se dole ispod nadvoznjaka. A odatle posle mozes da biras da li ces starim putem do Zemuna ili da se sa druge strane opet popnes na autoput prema Zemun Polju,Galenici...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne znam da li je neko primetio, ali pre 2-3 nedelje je na Gazeli u pravcu ka Nišu, oko 100 metara pre isključenja desno za Sajam, a oko metar ispred češlja bila jedna ispupčena džomba, u levoj polovini srednje trake, a ispred nje nekih 20ak metara još jedna ali manja, potpuno neobjašnjivo je izgledala i jednom sam odskočio od nju, drugi put sam je obišao. Kao klobuk na gumi kad iskoči.
Ne znam kojom Gazelom si se ti vozio, al na ovoj beogradskoj nije bilo rupa... Nema cak ni kolotraga u desnoj traci...ftj napisao:Nisu sređivali poskakivanje nego su krpili 2-3 rupetine pa sad da ne zakrpe samo tu rupu odradili su malo veći deo.
Ne znam sta su radili sa one dve kocke, mozda neki senzori, mozda nesto u armaturi ispod asfalta...
Prvi cesalj je sredjen, sad se ne odskace, nije idealno, al prilicno dobro...
Negooo, (ne znam da li jos ima toga) jel primetio neko prosut asfalt u levoj traci Pupina, na raskrsnici sa SPanskih boraca, prema gradu..?
-
- Banned
Da li neko zna da li ce IKADA doci na red rekonstrukcija Zrenjaninskog puta prema Borci pa sve do Padinske skele ???
Prosto ne verujem da se nista ne desava, varem da lupaju zakrpe !??
U cijoj je to nadleznosti ?
Prosto ne verujem da se nista ne desava, varem da lupaju zakrpe !??
U cijoj je to nadleznosti ?
@Ogi, ako taj put ne valja, dajte ga prebacite na deonicu Zrenjanin - Novi Sad, na ovaj prvi deo do Zabaljske raskrsnice. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zrenjaninac se stalno krpi, ali je prevelika frekvencija saobracaja da bi to zivelo duze.
Prosle godine su uradili potpuno nov asfalt na onom delu kada se suzi u dve trake, a sada se i ne primeti...
Prosle godine su uradili potpuno nov asfalt na onom delu kada se suzi u dve trake, a sada se i ne primeti...
@ogi @next
Niste lepo obratili pažnju šta da vam kažem... Bile su rupe i o njima sam pisao još pre nego što su okrpljene.
Niste lepo obratili pažnju šta da vam kažem... Bile su rupe i o njima sam pisao još pre nego što su okrpljene.
-
- Banned
Stalno se krpi !!??
Pa ja tim putem prolazim jako cesto i ne pamtim kada je bilo sta zakrpljeno. Gde su to uradili novi afalt, ne razumem?
Put je ostavljen bukvalno da propadne a nevidjeno je frekventan. Desnom trakom ne moze da se vozi normalno a sada je i leva postala kriticna. O delu puta od prvog do drugog skretanja za Borcu da ne pricam. Pitam ko je nadlezan jer od Padinjaka ka ZR su citavu deonicu zakrpili, nema vise maltene ni jedne jedine rupe a do Padinjaka zali Boze auta... Bogu hvala pa ne zivim u Borci na primer (a ziveo sam do pre 14 godina).
@FTJ Na Gazeli NISU BILE NIKAKVE RUPE.

Put je ostavljen bukvalno da propadne a nevidjeno je frekventan. Desnom trakom ne moze da se vozi normalno a sada je i leva postala kriticna. O delu puta od prvog do drugog skretanja za Borcu da ne pricam. Pitam ko je nadlezan jer od Padinjaka ka ZR su citavu deonicu zakrpili, nema vise maltene ni jedne jedine rupe a do Padinjaka zali Boze auta... Bogu hvala pa ne zivim u Borci na primer (a ziveo sam do pre 14 godina).
@FTJ Na Gazeli NISU BILE NIKAKVE RUPE.