Crna Gora kolima

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Re: Crna Gora kolima

Post od Kornjaca Rade »

Pa i starlete isto :)
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Realno. Ko vama brani da budete starlete... :mrgreen:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

member napisao:Ko je Dukley?
Rusi?
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Nisu rusi, kao sto sam vec pisao, jako je interesantno da rusi i pored toga sto su nastavili sa investicijama, trenutno nisu najozbiljniji igraci kao nekada kad su bili i jedini.

Dukley je investitor iz Uzbekistana ali je vise povezan sa USA nego sa Rusijom, interesantno da ima jako ozbiljnih investicija iz Irske (okacicu njihov projekat, vec useljeno)....

Inace Kole je uleteo u Dukley i po nekim pricama zeli da preuzme njihove projekte u CG a glavni cilj mu je da udje u Slovensku plwzu i Mogren preko akcija BD rivijere koje je odkupio Dykley. Ja licno bi voleo. Neverovatno koliko se covek razvio.

Lucka kapetanija je isto pripala Dukley-u ali tu vec ima nekih sporova ali koliko znam tamo planiraju prenamenu objekta u hotel.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ne znam da li je i koliko tacno ali da prenesem.

CG: Beograđanina tukli na plaži i nazivali srpskim psetom

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1144900
Korisnikov avatar
Gruja1595
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
Garaža: BMW F30 320eD
Kontakt:

Post od Gruja1595 »

Mislim da nije taj za dzaba dobio...
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Verovatno prenaduvano, kao i većina incidenata na Jadranu o kojima se piše. Iskreno rečeno i 90-ih je baš specifično u Budvi bilo uobičajeno peglanje sa đetićima i častismo jedni druge svakakvim komplimentima.
Širim haos!
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Evo ja sam dole i mogu da kazem da te vrste netrepeljivosti gotovo da nema.
Cak bi rekao da je to ranije bilo daleko izrazenije a sada ne. Stavise mislim da su odnosi na najvisem nivou do sada.

Ovo je em naduvana novinarska prica, em je evidentno doslo do nekog obracuna koji se moze desiti bilo gde, ali ne verujem da ima ikakvu nacionalnu pozadinu.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ovo nije Budva već Pržno, ultramirno malo mesto. Bio sam tamo x puta, nikad nisam video nikakav incident, jednostavno nije takva atmosfera.
Mada me jesu nervirali ti iz obezbeđenja maestralske plaže, dođem u 7 ujutro na plažu a ono zauzeta prva 3 reda, sve postavili ti iz obezbeđenja. A ja isto gost u tom hotelu, isto plaćam smeštaj a imam tretman drugog reda jer neću da budem ortak sa njima ili da ih častim za ono što mi pripada kao gostu. Tako da postoji bahatost i neprofesionalnost sa njihove strane.
N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

Ja vam ozbiljno kažem da neko finansira ove članke na blic i kurir dje konstantno godinama seru o CG turizmu ali bas izmisljotine i prenaduvane priče.
Bilo je nešto u ovom slučaju vjerovatno ali nacim na koji prenose i šta sve drugo pišu...

Sent from my D6503 using Tapatalk
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Ma nema potrebe niko to da finansira, to je članak koji je napravljen da što više ljudi klikne na njega, na to nam se svelo novinarstvo.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Svuda ima po malo istine.

Isto tako su iste te novine koje obicno fingirano pljuju po CG imale prosle godine "ispade" sa fantasticnim reportazama o CG, objavljivali nekakve nagrade koje je CG dobijala kao destinacija, hvalili..... a eto ja znam da je sve to bio samo placeni marketinski potez turisticke organizacije CG.
A isto tako postoji i placeni negativni marketing, ipak je to biznis u kojem se vrti ozbiljna lova a Srbija je interesantno trziste za vise destinacija, tako da prljave igre nisu nista neobicno a tu spada i taj negativni marketing koji cesto uopste ne mora biti finansiran od strane drzave koja predstavlja turisticku destinaciju, vec to najcesce rade veliku tur operatori.
Kada tur operator jos u zimskom periodu mora da isplati avanse i potpise ugovore za carter letove, fiksne zakupe smestaja, marketing, ostale troskove ogranizacije... (to su stravicne sume koje se isplacuju unapred), a retko koji tur operator radi vise destinacija (svi oni prodaju sve, ali su veliki operatori po pravilu uvek specijalizovani za jednu destinaciju, regiju...), onda je njima sitna lova da finansiraju pljuvanje konkurentskih destinacija a to im dodje kao deo marketinga za njihovu destinaciju.

A na sve to ima i ovoga da se narod jednostavno hrani ovakvim naslovima, da ljudi vole da podpiruju, da ovakvi naslovi dobijaju dosta poseta na portalima....
N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

Sjecam se prošle god svaki dan nesto negativno o CG a idući ili vezani članak o Grckoj, Turskoj itd

Sent from my D6503 using Tapatalk
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Juče mi je prvi put na CG granici policajac rekao da obavezno prijavim boravak. I pošto sam u Podgorici odem danas prvo do turističke organizacije - zatvoreno, odem do MUP-a, kaže na prijavnici to mora kod inspektora, on nije sad tu, ne zna ni šta treba od papira... Videćemo u ponedeljak.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Oni su banditska drzava, kao i mi. Tamo se ni ne zna kako to funkcionise. Evo primera, pre 15 dana smo isli u CG i na granici mi je takodje rekao da se obavezno prijavim. Pitam posto, kaze dzabe u NK. Odem u NK, rodjak pozove prijatelja inspektora, ovaj kaze dodjite u policiju tu i tu. Mi dodjemo oni kazu a neeee, treba da idete u turisticku agrnciju. Mi odemo, kaze 0.6e po coveku dnevno. Kazem rekli su mi da se ne placa, ma ko te sisa. Platim nesto vise od 7e na licu mesta, ne dobijem nista kao dokaz da sam platio a ne znam ni da li sam prijavljen, kaze ide elektronski. Potrosili pare na pauzi sasvim sigurno. Odem na more, gazda trazi LK da nas prijavi. Kazem prijavili smo se. Kaze ovde kosta 1e. Kazem vec smo se prijavili tamo, nema logike da se prijavljujemo u svaki grad u koji odemo. Nekako se on dogovori da ne placa on ili mi tu razliku. U povratku mi naravno niko nije trazio prijavu.
Odgovori