Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Ogi do mosta pred Čentom je nadležnost Beograda, a od mosta Zrenjanina.
Veruj mi da je taj put sada u sjajnom stanju kakav je bio pre recimo 10 godina. Ono je bilo pogibeljno.
Veruj mi da je taj put sada u sjajnom stanju kakav je bio pre recimo 10 godina. Ono je bilo pogibeljno.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ogi, ja tu prolazim svaki dan i znam da se krpi.
Onaj deo izmedju prvog i drugog skretanja je asfaltiran, tj jedna strana/traka, prosle godine.
I sto se nadleznosti tice, ne znam ko je gde nadlezan, ali ovaj deo je radjen od strane nekih autonomasa, Vojvodina put, ili tako nesto, mozda se zato i ne vidi da je radjeno.
p.s. Nisam nista lose mislio sa onim "autonomasi". Cisto da se zna, pre nego sto neko izvrsi radnju tipa ban...
Onaj deo izmedju prvog i drugog skretanja je asfaltiran, tj jedna strana/traka, prosle godine.
I sto se nadleznosti tice, ne znam ko je gde nadlezan, ali ovaj deo je radjen od strane nekih autonomasa, Vojvodina put, ili tako nesto, mozda se zato i ne vidi da je radjeno.

p.s. Nisam nista lose mislio sa onim "autonomasi". Cisto da se zna, pre nego sto neko izvrsi radnju tipa ban...

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
@Pedja Drugar, ti si to nesto sanjao, taj deo sigurno nije asfaltiran prosle godine, stavise, ne secam se kada jeste.
Molim te, obavesti me kada primetis da je nesto zakrplejno. 

- pedja
- član 001
prosle godien je uradjena polovina, tj traka od skretanja borca Greda, do "Putnika", tj do prvog skretanja u Borcu. TO mu dodje desna traka u smeru ka gradu. Radjeno je i ka Skeli, ali to je nesto krpljeno. Ovo je radjeno i to sam em video em osetio, jer par dana bio haos.
Ipak, sva masinerija je nestala preko noci, taman kada se ocekivalo da ce nastaviti i dalje....
Mozda je bilo i pre dve godine, ali bih pre rekao da je bilo prosle. Pitacu koleginicu, koja je isla sa mnom svaki dan...
Ipak, sva masinerija je nestala preko noci, taman kada se ocekivalo da ce nastaviti i dalje....
Mozda je bilo i pre dve godine, ali bih pre rekao da je bilo prosle. Pitacu koleginicu, koja je isla sa mnom svaki dan...
Pedja sigurno si sanjao isto kao i ja što sam sanjao rupe na Gazeli 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ogi, išao ja tuda prošli vikend, do Zrenjanina, pa dalje do sela. Vraćao se istim putem.
Nisam primetio da je tako katastrofalno kao što opisuješ.
Nisam primetio da je tako katastrofalno kao što opisuješ.
Posetite www.garaza.rs !
Juče sam išao malo po Srbiji, pa da prenesem iskustva.
Prvo sam išao za Kosjerić preko Valjeva:
Do Valjeva klasika, sve je ok, dobar put. Od Valjeva preko Bukova do Kosjerića - roler koster! Puno rupa, sve lakat krivine, uzbrdo-nizbrdo... zaista naporan put.
Put Kosjerić - Požega je vrlo dinamičan, dozvoljava zaista lepu vožnju, iako i tu ima neravnina. Zanimljiv za vožnju.
Zlatibor - Beograd - bez većih zamerki, na par mesta malo lošije obeležen, ali generalno, bez ikakvih problema. Noćas uopšte nije bilo gužve, bez forsiranja 3h je dovoljno.
Prvo sam išao za Kosjerić preko Valjeva:
Do Valjeva klasika, sve je ok, dobar put. Od Valjeva preko Bukova do Kosjerića - roler koster! Puno rupa, sve lakat krivine, uzbrdo-nizbrdo... zaista naporan put.
Put Kosjerić - Požega je vrlo dinamičan, dozvoljava zaista lepu vožnju, iako i tu ima neravnina. Zanimljiv za vožnju.
Zlatibor - Beograd - bez većih zamerki, na par mesta malo lošije obeležen, ali generalno, bez ikakvih problema. Noćas uopšte nije bilo gužve, bez forsiranja 3h je dovoljno.
-
- Banned
Put od auto puta do Sapca je BRUKA I SRAMOTA ! Gradonacelnika Sapca i ljude koji su odgvorni za takvo stanje puta momentalno u zatvor i da se otkrije na cemu su krali pare na ustrb puta... ono decenijama nije asfaltirano, zakrpa milijardu, neravno, sramota!
Nasuprot tome, od OMV pumpe na obilaznici oko Sapca pa sve do granicnog prelaza Sepak, put prakticno savrsen, da ne poveruje covek da se nalazi u Srbiji !!
Nasuprot tome, od OMV pumpe na obilaznici oko Sapca pa sve do granicnog prelaza Sepak, put prakticno savrsen, da ne poveruje covek da se nalazi u Srbiji !!

Aj se malkice raspitas pre nego sto pocnes da pljujes po ljudima?
Put do Sapca (tj par km pred Sabac) je nadleznost opstine RUma. Ima i tabla na kojoj to pise
Tako da ti gradonacelnik Sapca tu nista nije kriv...
Put do Sapca (tj par km pred Sabac) je nadleznost opstine RUma. Ima i tabla na kojoj to pise

Tako da ti gradonacelnik Sapca tu nista nije kriv...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Put Novi Sad - Sabac sa akcentom na put izmedju Rume i Sapca, kao i skoro kompletan put Zrenjanin - Novi Sad su kaNtastrofalni
Kao sto Ogi kaze - neko treba da zaglavi zatvor zbog stanja tih puteva...

Kao sto Ogi kaze - neko treba da zaglavi zatvor zbog stanja tih puteva...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Banned
Ok, uhapsiti gradonacelnika Rume za sran*e do par km pred Sabac a onda gradonacelnika Sapca za obilaznicu i za tih par km koji nisu u nadleznosti kolege iz Rume ? Ok ?
- pedja
- član 001
Zanemarujemo da je Ogi deo puta, pa makar i od dva metra, ocenio kao "prakticno savrsen"
Sledeci put se provozaj do sledeceg prelaza (Zvornik), pa da vidis sta je put

Sledeci put se provozaj do sledeceg prelaza (Zvornik), pa da vidis sta je put

Msm da se na tom putu nista nece raditi jer je predvidjen neki polu-auto-put od auto-puta do Sapca.... Do tad ce nam biti lakse da vozimo njivama, i udobnije.
-
- Banned
Pa sta mislis sto prelazim na Sepku? Jednom sam tuda prosao i nikada vise!pedja napisao:Sledeci put se provozaj do sledeceg prelaza (Zvornik), pa da vidis sta je put
Ja opet kazem, bez obzira na reputaciju negativca, ja sam covek koji VOLI javno da pohvali i neko stanje i osobu koja je odgovorna za tako pozitivno stanje. Samo mozda ocekujem vise od vas.anemarujemo da je Ogi deo puta, pa makar i od dva metra, ocenio kao "prakticno savrsen"

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Vala prvi put u životu sam išao namerno GM-BG preko Topole, obzirom da je ibarska od Rudnika do Ljiga u očajnom/polupreradjenom stanju - a pritom je i gužva nedeljom popodne. Obično preko Topole idem po principu "eto da probam" ali sada je bilo da baš neću da se vratim ibarskom koliko je loša podloga..
Kao da se čeka nova vlada, šta su neki silni bageri i kamioni negde pre Štavice? Na još jednom mestu nasuto dosta zemlje, kao da je bilo za slikanje tj. neku scenografiju
Kao da se čeka nova vlada, šta su neki silni bageri i kamioni negde pre Štavice? Na još jednom mestu nasuto dosta zemlje, kao da je bilo za slikanje tj. neku scenografiju

Boringly average, but also perfect for school run mums